Lunsj for 2
Ny energi midt på dagen
Lunsj for 2

Ta et lite pusterom fra en travel hverdag og overrask kjæresten, en venninne eller en kollega med en deilig lunsj i en hyggelig atmosfære.

  

Lunsjen er et viktig måltid for den gir oss krefter til å fortsette arbeidsdagen. Det kan være deilig å spise et annet sted enn man vanligvis gjør og sammen med noen man liker kan man fylle opp dagens energikonto.

 

Be med deg noen på en liten pause fra den daglige lunsjen eller gi den i gave til noen som kanskje trenger et lite avbrekk.

 

God appetitt.

Tiden det tar å spise en god lunsj.
2 x lunsj for 2 personer. Noen steder er drikke inkludert.
Passer for alle. Ett gavekort gjelder for to personer.
Vær oppmerksom på at drikkevarer ikke er inkludert med mindre det er spesifikt angitt i bookinginformasjonen. Denne får du tilgang til når du logger inn med gavekortet. Salg, skjenking eller utlevering av alkoholholdig drikke må ikke skje til noen som er under 18 år.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2879

149,00
Fjernet produkt
Payment icons