Luksuscruise til København for 2
Luksus hele veien til København og hjem igjen

 

Gled noen du kjenner med litt luksus til sjøs. Skjem bort med et Luksuscruise til København i en lekker Commodore Class lugar med både havutsikt og dobbeltseng. På turen kan dere kan nyte hverandre og den friske sjøluften. Om bord er det tid for avslapping og nytelse, før dere ankommer Dronningens København.

 

I København har dere ca. 5 timer i land før skipet seiler tilbake. Byen er full av liv, lekkert design, shopping, hippe kafeer og spisesteder, samt utallige kulturopplevelser. Uansett hvilken tid på året du reiser til København, vil du kunne oppleve de koselige gatene, de hyggelige menneskene og den gode maten – som gjør København til den utrolig flotte byen den er.

 

Unn dere litt luksus til sjøs. En super gaveidé for to: valentinsdag, årsdag, bryllupsdag, sølvbryllupsdag, venninnetur… et Luksuscruise er en avslappende og luksuriøs reiseopplevelse.

Eller ta med barna, og dra på en koselig og minneverdig familietur over vannet med DFDS.

 

Du kan reise i periodene 1. januar – 19. juni og 10. august - 29. desember.

 

Bon voyage!

Totalt sett 1 fantastisk partner

DFDS Seaways Norge

Oslo
Fra 14.00 dag 1 til 09.00 dag 3
Båtreise t/r Oslo - København i Commodore Class lugar med dobbeltseng, havutsikt og frokost inkludert. Ca. 5 timer i København. Du har mulighet til å kjøpe shuttlebussbilletter for 60 NOK per person, som gjelder t/r reise fra terminalen til Nørreport. Dette gjøres i forbindese med at gavekortet innløses og reisen bookes hos DFDS.
Gjelder for 2 personer med mindre annet fremgår av gavekortet.
Book i god tid - forbehold for utsolgte perioder eller avganger hvor det kan komme tillegg. OBS: Reise i høysesongen 19/6 - 9/8 er kun mulig mot betalingstillegg. Betales ved booking direkte til DFDS. Mat og drikke, utover det som allerede er beskrevet, er ikke inkludert. NB! Commodore Class lugarene varierer i størrelse, innhold og interiør! Bildet viser en Commodore de luxe-lugar på PEARL SEAWAYS

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2398

149,00
Luksuscruise til København for 2
2.198,-
kr.149
Pris totalt: 2.198,- Pris totalt:
Payment icons