• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Luksus Cruise til København for 2

Luksus hele veien til København og hjem igjen

Luksus Cruise til København for 2

Tilgjengelighet: På lager

2.198,-
Valg
Pris totalt: 2.198,-
kr.2.198
Luksus Cruise til København for 2
Pris totalt: 2.198,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Luksus Cruise til København for 2

Reis på Luksus Cruise med en du er glad i.

Gled noen du kjenner eller unn dere selv litt luksus til sjøs. Skjem bort med et Luksus Cruise til København i en lekker Commodore Class lugar med både havutsikt og dobbeltseng.

På et Luksus Cruise kan dere kan nyte hverandre og den friske sjøluften. Om bord er det tid for avslapping og nytelse, før dere ankommer til Kongens København.

Om bord kan dere velge mellom fem restauranter, gå på vinbar eller drikke en kopp kaffe i kaffebaren blant mange andre alternativer. Skipene tilbyr shopping med et spennende utvalg av klær, smykker og vesker foruten de ordinære taxfree-varer, levende musikk, barer og mye mer. På Crown Seaways er det diskotek, og Pearl Seaways har Casino.

I København har dere ca. syv timer i land før skipet går tilbake. Byen oser av masse liv, opplevelse, lekker design, shopping, hippe kafeer og spisesteder og kultur. Uansett når på året du reiser til København, vil du kunne oppleve de koselige gatene, de hyggelige menneskene og den gode maten – som gjør København til den utrolig flotte byen den er.

Unn dere litt luksus til sjøs. En super gave idé for to: valentinsdag, årsdag, bryllupsdag, sølvbryllupsdag, venninnetur… et Luksus Cruise er en avslappende og luksuriøs reiseopplevelse.
Eller ta på familietur med barnene og tilkjøp til en riktig koselig familietu rpå vannet gjenneom DFDS. 

Bon voyage!

41 timer. Fra 16.45 dag 1 til 09.45 dag 3
Båtreise t/r Oslo - København i Commodore Class lugar med dobbeltseng og havutsikt inkl. frokost. Ca. 7 timer i København Du har mulighet for å kjøpe shuttlebussbilletter til en pris av 20 NOK- per person for t/r reise fra terminalen til Nørreport når gavekortet løses inn og reisen bookes DFDS
Gjelder for 2 personer med mindre annet fremgår av gavekortet.
Book i god tid - forbehold for utsolgte perioder eller avganger hvor det kan komme tillegg. Bemerk: Reise i høysesongen 1/7-11/8 er kun mulig mot betaling av tillegg. Betales ved booking direkte til DFDS. Mat og drikke er ikke inkludert utover det som er beskrevet. NB! Commodore Class lugarene varierer i størrelse, innhold og interiør! Bildet viser en Commodore de luxe lugar på PEARL SEAWAYS
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk