Luksuscruise til København for 2

Luksus hele veien til København og hjem igjen

Lagerstatus: På lager

149,00
Velg
Pris totalt: 2.198,-
kr.149
Luksuscruise til København for 2
Pris totalt: 2.198,- Pris totalt:
Gavekortet ditt er gyldig til: 17.02.2021
Payment icons
Luksuscruise til København for 2

 

Reis på Luksuscruise med en du er glad i.

 

Gled noen du kjenner eller unn dere selv litt luksus til sjøs. Skjem bort med et Luksuscruise til København i en lekker Commodore Class lugar med både havutsikt og dobbeltseng.

 

På et Luksuscruise kan dere kan nyte hverandre og den friske sjøluften. Om bord er det tid for avslapping og nytelse, før dere ankommer til Kongens København.

 

Om bord kan dere velge mellom fem restauranter, gå på vinbar eller drikke en kopp kaffe i kaffebaren blant mange andre alternativer. Skipene tilbyr shopping med et spennende utvalg av klær, smykker og vesker foruten de ordinære taxfree-varer, levende musikk, barer og mye mer. På Crown Seaways er det diskotek, og Pearl Seaways har Casino.

 

I København har dere ca. syv timer i land før skipet går tilbake. Byen oser av masse liv, opplevelse, lekker design, shopping, hippe kafeer og spisesteder og kultur. Uansett når på året du reiser til København, vil du kunne oppleve de koselige gatene, de hyggelige menneskene og den gode maten – som gjør København til den utrolig flotte byen den er.

 

Unn dere litt luksus til sjøs. En super gave idé for to: valentinsdag, årsdag, bryllupsdag, sølvbryllupsdag, venninnetur… et Luksuscruise er en avslappende og luksuriøs reiseopplevelse.

 

Eller ta på familietur med barnene og tilkjøp til en riktig koselig familietu rpå vannet gjenneom DFDS.

 

Bon voyage!

Tilbudet gjelder til og med Søndag 16. desember 2018 og bare når du kjøper online på godream.dk. Rabatten blir automatisk trukket og kan ikke kombineres med andre rabatter, ved bytte av gavekort eller ved bruk av åpne gavekort.

41 timer. Fra 16.45 dag 1 til 09.45 dag 3
Båtreise t/r Oslo - København i Commodore Class lugar med dobbeltseng og havutsikt inkl. frokost. Ca. 7 timer i KøbenhavnDu har mulighet for å kjøpe shuttlebussbilletter til en pris av 20 NOK- per person for t/r reise fra terminalen til Nørreport når gavekortet løses inn og reisen bookes DFDS
Gjelder for 2 personer med mindre annet fremgår av gavekortet.
Book i god tid - forbehold for utsolgte perioder eller avganger hvor det kan komme tillegg. Bemerk: Reise i høysesongen 1/7-11/8 er kun mulig mot betaling av tillegg. Betales ved booking direkte til DFDS. Mat og drikke er ikke inkludert utover det som er beskrevet. NB! Commodore Class lugarene varierer i størrelse, innhold og interiør! Bildet viser en Commodore de luxe lugar på PEARL SEAWAYS

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt