Luftballongtur i Sverige
Opplev følelsen av frihet og ro mens du svever over takene
Luftballongtur i Sverige

En tur med en luftballong er en spesiell og uforglemmelig opplevelse. Det er fasinerende, morsomt og noe ganske annet enn å fly e tur i et fly eller helikopter.

Luftballongturen går opp til 500 meter, og du vil nyte hvert sekund av den times lange flyturen når luftballongenglir lydløst over det vakre svenske landskapet.

Turen starter ca. 2-4 timer før solnedgang. En erfaren og kompetent pilot/ballongskipper setter deg inn i hele prosessen. Du vil bl.a. være med til å forberede turen og fylle varm luft i luftballongen.
Når forberedelsene er på plass, vil dere stige til værs i et behagelig og rolig tempo.

Du får sjansen til å nyte både fascinerende utsikt og frisk luft. Etter en myk og behagelig landing er det tradisjonell dåpsseremoni inklusiv et glass champagne og diplom.

Turene foregår daglig i Sverige i mai-oktober. Opplevelsen er helt trygg og passer de aller fleste.

Gi en tur med luftballong som en bryllupsgave, bursdagsgave eller kanskje som gave til kjæresten.

 

Totalt sett 1 fantastisk partner

DreamBalloon AB

- - Stockholm, Göteborg, Malmö,Lund, Helsingborg, Sjöbo, Varberg, Uddevalla, Högsäter, Trollhättan, Lidköping, Skövde, Falköping, Borås, Enköping, Uddevalla
I alt ca. 3-4 timer - (hvorav 1 time i luften)
Du er med på forberede luftballongen før flyturen. Tur i luftballong, sammenpakning av luftballongen, tradisjonell dåpseremoni og diplom.
Gjelder for 1 person, medmindre annet fremgår av gavekortet
* Denne opplevelsen krever, at man kan stå oppreist i min. en time * Minimums høyde er 130 cm * Gravide kan ikke delta *Veier man over 120 kg, skal man kjøpe 2 plasser * Folk med hjerteproblemer eller epilepsi må ha med godkjennelse fra egen lege * Man får ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler * En luftballong er veldig vær avhengig og sikkerhet har første prioritet, derfor godkjennes turen på selve dagen * Hvis luftballongtur avlyses, vil man få en ny tid * Opplevelsen utføres sammen med andre i gruppe

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3649

149,00
Luftballongtur i Sverige
2.395,-
kr.149
Pris totalt: 2.395,- Pris totalt:
Payment icons