Lei et gods i Danmark

7 Suiter med i alt plass til 34 overnattende gjester

Lei et gods i Danmark

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 49.499,-
kr.149
Lei et gods i Danmark
Pris totalt: 49.499,- Pris totalt:
Gavekortet ditt er gyldig til: 23.01.2021
Payment icons
Lei et gods i Danmark

 

Det er stil, eleganse og aristokratisk atmosfære av høyeste klasse, når du for en dag kan føle deg som greve eller grevinne i det gamle, vakre Skrøbelev Gods på Langeland i Danmark

 

Det stilfulle Skrøbelev utstråler fortsatt svunnen storhetstid, hvor godset var bebodd av det stolte aristokratiet. Fra det øyeblikket du ankommer og den tunge gullbelagte smijernsport lukkes bak deg, vil du kjenne den adelige stemningen - de vakre gamle bygningene, det frodige gresset med fargerike påfugler, rislende vann i fontenen, vollgrav og brua over den gamle danske kirken.

 

Inne vil du møte godsets praktfulle riddersal med to store åpne peis og smakfulle rom og suiter, samt utsikten til den vakre hagen. I alt er det plass til 34 gjester.

 

Stedet er den perfekte rammen for arrangementer som bryllup, bursdager, konfirmasjoner, dåp, firmaarrangementer, fester, mottakelser og konferanser, hvis du ønsker å gjøre dagen til noe helt spesielt og virkelig gi dine gjester eller kollegaer en opplevelse med klasse - for en hel dag. Ialt 7 Suiter med i alt plass til 34 overnattende gjester.

 

Et døgn
Fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.
Deg og dine venner
Fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt