Inaktiv - Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari 20 km

Inaktiv - Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari 20 km

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
Inaktiv - Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari 20 km

 

Len deg tilbake og kjør en ekte super sportsbil på landevei. Det er et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss. Med denne opplevelsen får du muligheten for å utleve drømmen som "driver" i denne fantastiske bilen. Kjøreturen i Lamborghini eller Ferrari foregår hovedsakelig på landevei slik at kjørsel foregår på strekninger med minimum av anden trafikk. En kjøreopplevelse, du aldri glemmer! Med på turen er en topp profesjonell instruktør som både før og under din kjørsel forteller deg om bilens egenskaper.

 

Ferrari 458 har en toppfart på 317 km/t. og med en pris på flere millioner er den et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss. Med denne opplevelsen får du eller mottakeren av gavekortet muligheten for å utleve drømmen som "driver" i denne fantastiske bilen.

 

Lamborghini Gallardo LP570 har 520 hestekrefter og en toppfart på 325 km/t. Sett deg til rette i denne lekre tøffe sportsvognen og nyt det helt spesielle motorbrølet fra motoren ved selv det minste trykk på speederen og kjenn akselerasjonen på 0-100 km/t. på 3,4 sekunder.

 

Du har med en profesjonell instruktør både før og under turen, som vil veilede deg omkring kjøreteknikk og fortelle deg om bilens egenskaper, så du får en optimal følelse av å styre denne ekte super-sportsbilen.

 

Den perfekte gaven til mannen eller kvinnen, som har alt. Eller et fantastisk gavekort til deg, som drømmer om å kjøre den ultimative drømmebilen.

 

GOD TUR!

 

Kjøretur på 20 km (ca. 30 min. inkl. instruksjon)
Kjørsel foregår på landevei. Profesjonell instruktør er med og veileder.
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet. Min. 18 år
Berusede/påvirkede personer avvises øyeblikkelig Alle instrukser fra instruktøren skal følges. Overholdes dette ikke, vil kjøringen bli avbrutt øyeblikkelig Man SKAL fremvise gyldig førerkort innen opplevelsesstart Bekledning: Alminnelige klær og flate sko. Forbehold for vær og teknikk En ansvarsfraskrivelse skal underskrives innen kjøring kan starte. Selvrisiko 25.000 NOK FYSIKK * Maks. høyde: 205 cm. * Maks. vekt: 130 kg.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt