Inaktiv - Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari

Fantastisk tur i en ekte supersportsbil

Inaktiv - Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
Inaktiv - Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari

 

Len deg tilbake og kjør en ekte super-sportsbil på landeveien. Det er et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss. Med denne opplevelsen får du muligheten til å leve ut drømmen i denne fantastiske bilen. Kjøreturen i en Lamborghini eller en Ferrari foregår hovedsakelig på landeveien slik at kjørsel foregår på strekninger med minimum av annen trafikk. En kjøreopplevelse du aldri glemmer! 

 

Ferrari 458 har en toppfart på 317 km/t. og med en pris på flere millioner er den et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss. Med denne opplevelsen får du eller mottakeren av gavekortet muligheten for å leve ut drømmen i denne fantastiske bilen.

 

Lamborghini Gallardo LP570 har 520 hestekrefter og en toppfart på 325 km/t. Sett deg til rette i denne tøffe sportsbilen og nyt det helt spesielle motorbrølet fra motoren ved selv lette trykk på speederen og kjenn akselerasjonen på 0-100 km/t. på 3,4 sekunder.

 

Du har med en profesjonell instruktør både før og under turen som vil veilede deg omkring kjøreteknikk og fortelle deg om bilens egenskaper, så du får en optimal følelse av å styre denne ekte super-sportsbilen.

 

Den perfekte gaven til mannen eller kvinnen som har alt. Eller et fantastisk gavekort til deg som drømmer om å kjøre den ultimative drømmebilen.

 

GOD TUR!

Kjøretur på 10 km (ca. 15 min. inkl. instruksjon)
Kjørsel foregår på landeveiProfesjonell instruktør er med og veileder.
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet. Min. 18 år
Berusete/påvirkete personer avvises øyeblikkelig Alle ferdselsregler skal naturligvis overholdes Bekledning: Alminnelig tøy og flate sko Forbehold for vær og teknikk Min. alder 20 år, med gyldig førerkort naturligvis. (Pris er inkl. full forsikring, men med egenandel på ca. 12.500,- ved skade) FYSIKK * Maks. høyde: 205 cm. * Maks. vekt: 130 kg. SPØRSMÅL: Har du spørsmål eller trenger hjelp så kan du lese våre vilkår og mye mere på www.godream.no. Vil du i kontakt, så send oss gjerne en e-post til info@godream.no.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt