• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari

Fantastisk tur i ekte supersportsbil

Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari

Tilgjengelighet: På lager

995,-
Pris totalt: 995,-
kr.995
Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari
Pris totalt: 995,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Prøvekjør Lamborghini eller Ferrari

Len deg tilbake og kjør en ekte super sportsbil på landevei. Det er et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss. Med denne opplevelsen får du muligheten for å utleve drømmen som "driver" i denne fantastiske bilen. Kjøreturen i Lamborghini eller Ferrari foregår hovedsakelig på landevei slik at kjørsel foregår på strekninger med minimum av anden trafikk. En kjøreopplevelse, du aldri glemmer! Med på turen er en topp profesjonell instruktør som både før og under din kjørsel forteller deg om bilens egenskaper.

Ferrari 458 har en toppfart på 317 km/t. og med en pris på flere millioner er den et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss. Med denne opplevelsen får du eller mottakeren av gavekortet muligheten for å utleve drømmen som "driver" i denne fantastiske bilen.

Lamborghini Gallardo LP570 har 520 hestekrefter og en toppfart på 325 km/t. Sett deg til rette i denne lekre tøffe sportsvognen og nyt det helt spesielle motorbrølet fra motoren ved selv det minste trykk på speederen og kjenn akselerasjonen på 0-100 km/t. på 3,4 sekunder.

Du har med en profesjonell instruktør både før og under turen, som vil veilede deg omkring kjøreteknikk og fortelle deg om bilens egenskaper, så du får en optimal følelse av å styre denne ekte super-sportsbilen.

Den perfekte gaven til mannen eller kvinnen, som har alt. Eller et fantastisk gavekort til deg, som drømmer om å kjøre den ultimative drømmebilen.

GOD TUR!

Kjøretur på 10 km (ca. 15 min. inkl. instruksjon)
Kjørsel foregår på landevei Profesjonell instruktør er med og veileder.
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet. Min. 18 år
Berusete/påvirkete personer avvises øyeblikkelig Alle ferdselsregler skal naturligvis overholdes Bekledning: Alminnelig tøy og flate sko Forbehold for vær og teknikk Min. alder 20 år, med gyldig førerkort naturligvis.(Pris er inkl. full forsikring, men med egenandel på ca. 12.500,- ved skade)FYSIKK * Maks. høyde: 205 cm. * Maks. vekt: 130 kg.SPØRSMÅL: Har du spørsmål eller trenger hjelp så kan du lese våre vilkår og mye mere på www.godream.no. Vil du i kontakt, så send oss gjerne en e-post til info@godream.no.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk