Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
INAKTIV - Lamborghini–Som passasjer

Utlev drømmen

INAKTIV - Lamborghini–Som passasjer

Omkring INAKTIV - Lamborghini–Som passasjer

Liker du luksus, fart og komfort? Utlev drømmen og sitt på i én av verdens mest berømte og tøffeste sportsbiler Lamborghini GALLARDO LP 560-4 e-gir – og få en uforglemmelig opplevelse som passasjer.

Denne Lamborghini GALLARDO LP 560-4 e-gir har 560 hestekrefter og en toppfart på 325 km/t. Sett deg til rette i denne lekre tøffe sportsvognen og nyt det helt spesielle motorbrølet fra motoren ved selv det minste trykk på speederen og kjenn akselerasjonen på 0-100 km/t. på 3,5 sekunder.

Sportsbilen kjøres av en topp profesjonell instruktør som både før og under kjørselen forteller deg om bilens egenskaper. Kjøreturen i Lamborghini foregår hovedsakelig på landevei slik at kjørsel foregår på strekninger med minimum av anden trafikk. Lamborghini GALLARDO LP 560-4 e-gir – en kjøreopplevelse, du aldri glemmer!

Den perfekte gaven til mannen eller kvinnen, som har alt. Eller et fantastisk gavekort til deg selv.

Drømmer om å kjøre den ultimative drømmebilen, en Lamborghini sportsbil, selv har vi også opplevelsen "Lamborghini - kjør selv".

godt å vite

Varighet:
Opplevelsen på dette gavekortet gjelder kjøretur på 10 km (ca. 15 min. inkl. instruksjon)
Inkludert:
Passasjer opplevelse i Lamborghini GALLARDO LP 560-4 e girKjørsel foregår på landeveiProfesjonell instruktør som kjører.
Gyldig for:
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
Viktig info:
Min alder er 10 år. Berusete/påvirkete personer avvises øyeblikkelig Alle ferdselsregler skal naturligvis overholdes Husk kamera! Bekledning: Alminnelig tøy og flate sko Forbehold for vær og teknikk FYSIKK * Maks. høyde: 205 cm. * Maks. vekt: 130 kg.

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment