Pole dance-kurs for 2
Prøvetime som kombinerer trening og moro
Pole dance-kurs for 2

Pole dance er tung og morsom trening.

 

Pole dance er en kombinasjon av erotisk dans og akrobatikk. Denne artistiske dansen blir brukt i showbiz og blant artister verden rundt og nå kan du og en venn lære dere denne alternative dansen samtidig som dere får en real treningsøkt.

En profesjonell instruktør gir dere grundig innføring i teknikk og viser dere avanserte øvelser og håndtering av dansestangen. Deretter får dere prøve dere på dansestangen selv. Instruktøren lærer dere også en enkel koreografi som dere skal beherske før timen er over.

 

Dette er hard trening, men samtidig utrolig gøy. Dere får trent muskelgrupper det kan være vanskelig å trene ellers, og framgangen kommer raskt. Derfor kan det være vanskelig å gi seg etter kun én dansetime.

 

Pole dance-kurset er perfekt for dere som vil ha en gøyal treningsøkt utenom det vanlige. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Sometimes Polestudio

Oslo
1 time.
1 prøvetime i pole dance for 2 personer.
To personer som liker å røre på seg og kanskje få seg en god latter.
Normalt god fysikk.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2866

149,00
Pole dance-kurs for 2
400,-
kr.149
Pris totalt: 400,- Pris totalt:
Payment icons