Pole dance-kurs for 2

Prøvetime som kombinerer trening og moro

Pole dance-kurs for 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 400,-
kr.149
Pole dance-kurs for 2
Pris totalt: 400,- Pris totalt:
Payment icons
Pole dance-kurs for 2

Pole dance er tung og morsom trening.

 

Pole dance er en kombinasjon av erotisk dans og akrobatikk. Denne artistiske dansen blir brukt i showbiz og blant artister verden rundt og nå kan du og en venn lære dere denne alternative dansen samtidig som dere får en real treningsøkt.

En profesjonell instruktør gir dere grundig innføring i teknikk og viser dere avanserte øvelser og håndtering av dansestangen. Deretter får dere prøve dere på dansestangen selv. Instruktøren lærer dere også en enkel koreografi som dere skal beherske før timen er over.

 

Dette er hard trening, men samtidig utrolig gøy. Dere får trent muskelgrupper det kan være vanskelig å trene ellers, og framgangen kommer raskt. Derfor kan det være vanskelig å gi seg etter kun én dansetime.

 

Pole dance-kurset er perfekt for dere som vil ha en gøyal treningsøkt utenom det vanlige. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

1 time.
1 prøvetime i pole dance for 2 personer.
To personer som liker å røre på seg og kanskje få seg en god latter.
Normalt god fysikk.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt