Lær eskimorulle

Bli mester i eskimorulle

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Lær eskimorulle

Er du på utkikk etter et skikkelig eventyr? Prøv elvepadling!
Bli med hos Mad Goats Kajakkskole på kurs for å oppleve hva elven har å tilby.

Mad Goats Kajakkskole tilbyr undervisning i små grupper for å tilpasse til hver enkelt person. Kurset holdes på Sognsvann i Oslo, en fantastisk innsjø det er lett å komme seg til med t-bane.

Instruktøren Tom fra New Zealand, har flere år med erfaring. Undervisningsstilen hans er unik, på den måten at han mikser profesjonell service med å ha det gøy, og skaper en opplevelse du ikke vil glemme!

Hold deg trygg på elven, sjøen eller vannet. Dette 2 timers kurset vil gi deg ferdighetene som kreves for å lære deg eskimorulle.
Dette er en morsom og utfordrene ferdighet å lære, og du vil få mye mer ut av kajakking.

Mad Goats tilbyr gratis lån av våtdrakt, sprutskjørt, åre og kajakk. Du trenger kun å ha med deg sko som tåler å bli våte, ullundertøy og håndkle.

Den perfekte opplevelsen for deg som er glad i aktivitet på vannet, eller den perfekte gaven til en som er glad i å lære noe nytt på er morsom måte.

2 timer
Lån av utstyr: våtdrakt, kajakk, åre, spruttrekk
1 person
Det kreves 2 deltaker for at kurset kan gjennomføres. Ta med håndkle, sko som tåler å bli våte, ull-undertøy ved kaldt vær.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt