+2 millioner har prøvd opplevelser våre

Kjør hundeslede

Undervisning i hundesledekjøring

Kjør hundeslede

Omkring Kjør hundeslede

Forbered deg på å bli trollbundet når du trekkes gjennom landskapet. Du kjenner hundenes krefter mens du selv nyter synet av den fantastiske naturen.

 

Turen starter med en innføring i bruk av sleden.
Etter innføringen er vi klare for å møte hundene og gjøre de klare til turen. Når hundene er klare skal vi også gjøre oss klar til turen. Varme klær og votter skal på, og kameraet skal med! Turen starter i rolig tempo så du vender deg til sleden og hundene.

 

På turen får du kjøre din egen slede. Det er også en mulighet at du og en venn kan dele slede hvis dere ønsker det. Etter ca 30 minutter tar vi en pause for å strekke på beina, og det er tid til å ta bilder. Deretter kjører vi videre gjennom vinterlandskapet, kanskje med enda mer fart?

Etter nye 30 minutter er vi halvveis på turen og tar vi en lunsjpause rundt et varmt bål og nybrygget kaffe. Etter lunsj kjører vi tilbake til start. 

 

Å kjøre med hundeslede gjennom vinterlandskapet er en unik og uforglemmelig opplevelse. Dette er en perfekte gave til alle som er glad i naturen, og ønsker å oppleve en annen side av den.

Kjøp opplevelsen i gave til en du er glad i - eller til deg selv!

godt å vite

Varighet:
Cirka 4 timer
Inkludert:
På denne turen kjører du din egen slede. Det er også mulighet for at du og din venn kan dele en slede, hvis dere ønsker dette. Turen er for 1 person, ca. 4 timer
Gyldig for:
Alle som ønsker å prøve å kjøre hundeslede
Viktig info:
Transport til/fra kennel er ikke inkludert Lue og votter er ikke inkludert i prisen Temperaturene kan bli veldig lave, så huks varme klær

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 1.895,-
kr.149
Kjør hundeslede
Pris totalt: 1.895,- Pris totalt:
Payment icons
bottom: 140,