Kjør hundeslede

Undervisning i hundesledekjøring

Kjør hundeslede

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 1.895,-
kr.149
Kjør hundeslede
Pris totalt: 1.895,- Pris totalt:
Payment icons
Kjør hundeslede

Forbered deg på å bli trollbundet når du trer inn i vår verden. Du kan merke kraften fra hundene mens du nyter synet av den fantastiske naturen.

 

Turen starter med en innføring i bruk av sleden.
Etter innføringen er vi klare for å møte hundene og gjøre de klare til turen. Når hundene er klare skal vi også vi bli klare for turen. Varme klær, votter skal på og kameraet med! Turen starter i et sakte tempo slik at man kan vende seg til sleden og hundene.

 

På denne turen kjører du din egen slede. Det er også mulighet for at du og en venn kan dele en slede hvis dere ønsker det. Etter ca 30 minutter tar vi en pause for å strekke bena og ta bilder. Deretter kaster vi oss gjennom vinterlandskapet, kanskje med mer fart?

Etter nye 30 minutter er vi halvveis på turen og tar vi en lunsjpause ved et varmt bål og nybrygget kaffe. Etter lunsj kjører vi i retur til start. 

 

Å kjøre med hundeslede gjennom vinterlandskapet er en unik og uforglemmelig opplevelse. Den perfekte gaven til alle som er glad i naturen og ønsker å oppleve en annen side av den.

Kjøp opplevelsen til en du er glad i eller deg selv. 

Cirka 4 timer
På denne turen kjører du din egen slede. Det er også mulighet for at du og din venn kan dele en slede, hvis dere ønsker dette. Turen er for 1 person, ca. 4 timer
Alle som ønsker å prøve å kjøre hundeslede
Transport til/fra kennel er ikke inkludert Lue og votter er ikke inkludert i prisen Temperaturene kan bli veldig lave, så huks varme klær

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt