Kinogavekort for 2

Kinogavekort for 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 220,-
kr.149
Kinogavekort for 2
Pris totalt: 220,- Pris totalt:
Payment icons
Kinogavekort for 2

Kinobilletter for to personer.

Kvelden er deres. Dere bestemmer. Bare velg favorittfilmen, og la dere synke ned i setet – billetten er allerede betalt. Hva venter dere på?

Uansett om dere ser en actionfilm, romantisk film eller dramafilm, er dere sikret en kul opplevelse i kinomørket – for film SKAL ses på kino.
 

Dette gavekortet kan brukes på en av våre samarbeidende kinoer over hele landet. Fullstendig liste ser du under HVOR-fanen.

Film er best på kino. Og med gavekortet fra GO DREAM er billettene allerede betalt, så det er bare å velge favorittfilmen, lene seg tilbake og nyte opplevelsen.

God fornøyelse!

Tiden det tar å se fillmen dere velger.
2 kinobilletter til ordinære forestillinger.
To personer. Kjøp eventuelt flere gavekort for å inkludere flere personer.
Gavekortet kan IKKE innløses direkte på alle kinoer. Følg bookinginstruksjoner på www.godream.com/no/booking/login/. Det kan forekomme et pristillegg for langfilmer, 3D-filmer, forlenget spilletid eller lignende. Eventuelle tillegg betales direkte til kinoen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

Tidligere anmeldelser

Abdi
2år