• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Juving i Trysil

Kjenn adrenalinen bruse

Juving i Trysil

Tilgjengelighet: På lager

1.095,-
Personer/pris
Pris totalt: 1.095,-
kr.1.095
Juving i Trysil
Pris totalt: 1.095,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Juving i Trysil

Hvis du er på utkikk etter en spennende utfordring, og ikke har høyde- eller vannskrekk, er juving tingen i ekstrem natur i Trysil for deg.

Kjenn elva rase rundt kroppen din, mens adrenalinfylt blod bruser innvendig. Stort mer spennende kan du ikke få det!
Juving i ekstrem natur i Trysil er en opplevelser der man virkelig drar nytte av tusenvis av år med erosjon og elvers utgravning i elementene. Naturopplevelsen i seg selv er fantastisk, ned gjennom juvet ved Røafallene.

Guidene tar deg med på en helt spesiell tur der du er utstyrt med våtdrakt, redningsvest og hjelm. På en sikker og trygg måte tar vi oss ned elva ved å gå, hoppe, svømme og klatre. Turen tilpasses deltakernes ønsker og ferdigheter, og du kan velge å hoppe over de elementene du ikke ønsker å prøve. Turen avsluttes med et varmt måltid ved de imponerende Røafallen.

ca. 5 timer.
Juving i ekstrem natur inkl. instruksjon, utstyr og varm lunsj.
Gjelder 1 person medmindre annet fremgår av gavekortet.
Opplevelsen foregår sammen med andre. Gjestene kjører egne biler opp til Røa. Aldersgrense 18 år (15 år i følge med foresatte)Bookes i god tid!! Logg inn med ID nummeret og innløsningskoden på gavekortet ditt på www.godream.com/no/booking, så får du tilgang til hvordan du bestiller.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk