Juving i Trysil

Kjenn adrenalinet bruse

Juving i Trysil

Lagerstatus: På lager

149,00
Velg
Pris totalt: 1.095,-
kr.149
Juving i Trysil
Pris totalt: 1.095,- Pris totalt:
Omtale

SI DIN MENING OM DENNE OPPLEVELSEN

Anmeld

Juving i Trysil

Hvis du er på utkikk etter en spennende utfordring og ikke har høyde- eller vannskrekk, er juving tingen i ekstrem natur i Trysil for deg.

 

Kjenn elven rase rundt kroppen din mens adrenalinfylt blod bruser innvendig. Mer spennende kan du ikke få det!

 

Juving i ekstrem natur i Trysil er en opplevelser hvor man virkelig drar nytte av tusenvis av år med erosjon og elvers utgravning i elementene.Turen ned gjennom juvet ved Røafallene er en naturopplevelse i seg selv.

 

Guidene tar deg med på en helt spesiell tur der du er utstyrt med våtdrakt, redningsvest og hjelm. På en sikker og trygg måte tar vi oss ned elven ved å gå, hoppe, svømme og klatre.

 

Turen tilpasses deltakernes ønsker og ferdigheter og du kan velge å hoppe over de elementene du ikke ønsker å prøve. Turen avsluttes med et varmt måltid ved de imponerende Røafallene.

ca. 5 timer.
Juving i ekstrem natur inkl. instruksjon, utstyr og varm lunsj.
Gjelder 1 person medmindre annet fremgår av gavekortet.
Opplevelsen foregår sammen med andre. Gjestene kjører egne biler opp til Røa. Aldersgrense 18 år (15 år i følge med foresatte) Bookes i god tid!! Logg inn med ID nummeret og innløsningskoden på gavekortet ditt på www.godream.com/no/booking, så får du tilgang til hvordan du bestiller.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt