JULEGAVER TIL HAN

Julegavetips til han som har alt!

Leter du etter en julegave til han som har alt og ønsker å finne en gave som er spennende og original til en mann? Da skal du gi han en opplevelse i julegave. Med et gavekort fra GO DREAM har du mulighet til å finne overraskende og minneverdig julegaver som huskes. 

Julegave til han – finn den perfekte julegaven! 

Med over 300 forskjellige opplevelsesgavekort hos GO DREAM er det nærmest kun fantasien som setter grenser i jakten på den perfekte julegaven til han. Hos GO DREAM finner du alt fra gastronomiske opplevelser og matkurs, golfturer eller en kjøretur i en sportsbil. Kanskje skal gaven være noe dere gjør sammen? Hva med en tur i luftballong eller en hyggelig tur på kino for 2? Opplevelsesgavekortet kan kjøpes online og bli sendt i en fin gaveeske. Er du ute i siste liten kan du også få det sendt i e-post som e-gavekort, som du kan printe selv.

Gi en opplevelse i julegave!

51 Varer

Kjøp opplevelsesgavekort til julegave her. 2 års gyldighet og gratis bytte. Stort utvalg. Finn den perfekte julegaven til mannen i dit liv, kjæresten, broren eller vennen. Vi tilbyr rask levering på som E-gavekort på e-post eller i flott gaveeske, som sendes i posten. En opplevelse huskes og kan deles med en helt spesiell person i ens liv.