Jotunheimen Haute Route
Jotunheimen Haute Route

Dette er Norges svar på alpenes klassiker; Haute Route. Jotunheimen Haute Route er en topptur i hjertet Jotunheimen nasjonalpark.
Ruten går over minst åtte breer og syv 2000-metertopper, inkludert Glittertind og Galdhøpiggen. Overnatting skjer på betjente hytter.

 

Instruktørene/veilederne som leder disse kursene har den høyeste sertifiseringen i tillegg til solid erfaring og er lokalkjent i området vi benytter under kurset.

Hver dag byr på minst en 2000-meter topp, så turen krever at deltagerne har god form og gode skiferdigheter.
Turen starter med oppmøte på Bessheim på kvelden før første tur dag. Første dag går fra Bessheim til Memurubu over Besshø.
Andre dag går fra Memurubu over Surtingsui til Glitterheim. Tredje dag over Norges nest høyeste fjell Glitterheim til Spiterstulen

Dere bor på flotte hytter, hvor det blir servert tre retters middag og frukost hvor dere også smører matpakker.

Hvis man ikke har eget ustyr kan dette leies.

 

Opplevelsen er ideell for alle som er glade i å oppleve den norske naturen og liker utendørsaktiviteter og opplevelser.
En hel tunik og uforglemmelig opplevelse.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Utlevelser / Klatrekompaniet

Oslo
3,5 dager
Overnattinger på flotte hytter med tre retters middag, frokost og matpakke, guide, transport fra Otta til Bessheim, transport fra Spiterstulen til Otta. Tilpassing og bruk av utstyr, turplanlegging, orientering og bruk av kart, skiteknikk, snøkjennskap, skrelære, kameratredning og bruken av digital sender-/mottager-utstyr, bratthetsvurderinger, gå og kjøremønster, linjevalg og kommunikasjon.
Alle som er glad i unike opplevelser i naturen og på fjellet. Gavekortet gjelder for 1 person, medmindre annet er angitt.
Kurset/opplevelsen skjer i gruppe. Det kreves normalt god fysisk form for å delta på kurset.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3181

149,00
Jotunheimen Haute Route
6.900,-
kr.149
Pris totalt: 6.900,- Pris totalt:
Payment icons