Italiensk matkurs - INAKTIV

Italiensk matkurs - INAKTIV

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
Italiensk matkurs - INAKTIV

Det italienske kjøkken er ujålet, usnobbet, upretensiøst, enkelt og velsmakende. Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke.

 

Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur. I disse lavkarbotider er det kanskje ikke så populært med pasta, risotto, polenta eller pizza. Dette er mat man blir tjukk av. Og vi nordmenn har vel aldri vært større enn vi er nå. Men hvorfor ser vi så få «store» italienere? Kanskje fordi matkulturen er gammel og velprøvd. Og fordi italienerne alltid spiser litt mat før maten – eller antipasti.

 

Enkle småretter, raske å tilberede. Rå grønnsaker i fingermat-vennlige størrelser, skiver av skinke, marinerte bønner, oliven, ansjos med sitron eller carpaccio. Dessuten er man rundhåndet når det gjelder bruken av olivenolje. I Italia spiser man aldri på tom mage. Men nå kan du lere triksene bak de lekre og smakfulle tradisjonelle italienske retter. Her snakker vi ikke bare den vanlige pizzaen, spaghetti eller pastaen du lager på torsdagskvelden.

 

Dette kurs lærer deg om ekte italiensk gastronomi og kjærligheten til maten! Etterpå kan du servere de lekreste italienske retter – kanskje tror familien din eller vennerne, at du har et italiensk skjult gen?

Buon appetito!

4 timer
Inspirerende matkurs med rutinert kokk, hvor du selv lager 96% av det praktiske. Oppskrifter og hyggelig veiledning. Når maten er ferdig etter al tilberedning nytes god selvlaget mat.
Alle som elsker å lage deilig mat - eller bare ønsker å lære noe nytt.
Kursene tilbys fortløpende på ulike datoer. Kurset foregår i grupper med andre.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt