HVORFOR VELGE GO DREAM?

PRISEN ER DEN SAMME
Det er ikke dyrere å kjøpe hos oss. Uansett om du kjøper opplevelsen direkte hos våre samarbeidspartnere eller hos oss, er prisen den samme. Til gjengjeld kan våre gavekort byttes til andre opplevelser helt gratis i gyldighetsperioden.

2 ÅRS GYLDIGHET
Et gavekort fra GO DREAM er gyldig i 2 år fra kjøpsdatoen.
Det betyr at du har 24 måneder til å finne den helt perfekte dagen til å dra ut på din opplevelse.

E-GAVEKORT PÅ BARE 5 MINUTTER
Er du sent ute, kan du velge å få tilsendt gavekortet på e-post i form av en flott PDF, som både inneholder bilde og beskrivelse av opplevelsen.
Mailen sendes automatisk til deg umiddelbart etter kjøpet på vår hjemmeside. Husk å printe ut e-gavekortet, da det gjelder som betaling for opplevelsen.

GRATIS OMBYTTING
Innenfor gavekortets gyldighetsperiode på 2 år, kan det byttes til en av våre mange andre opplevelser - helt uten ekstra kostnad.

E-MERKE GODKJENT
Din garanti for at vår webshop følger gjeldende norsk lov og krav til beskyttelse av deg som forbruker.
 

DIN GARANTI FOR EN GOD OPPLEVELSE
Vår ambisjon er å være et kvalitetsstempel for en god opplevelse. Vi velger derfor våre samarbeidspartnere med omhu og tar alltid eventuelle klager alvorlig. 
 

LEVERING I FLOTT GAVEESKE

Hos GO DREAM kan du velge å få ditt gavekort pakket i en flott gaveeske og få det tilsendt i posten. Bestiller du før kl 13.00 på en hverdag, sender vi det samme dag. Se mer under våre 
kjøpsvilkår.