+2 millioner har prøvd opplevelser våre

En god middag for 2

En god middag for 2

Omkring En god middag for 2

 

Overrask mannen, kjæresten eller kona med en romantisk middag for 2 – eller gi den til et par som fortjener å nyte hverandre litt ekstra.

 

Ta en pause fra den hektiske hverdagen, og kos dere sammen mens dere nyter en bedre middag - og kanskje litt vin. Finn tid til å forvandle den travle hverdagen til kvalitetstid med hverandre.

 

Kjenn romantikken blomstre når dere setter dere til rette ved et veldekket bord, og lar hyggelig stemning sette rammen for en romantisk kveld.

 

Man kan ofte glemme hvor fantastisk partneren sin egentlig er. Nå kan dere oppdage hverandre på nytt under en romantisk middag for 2.

 

Middagen kan bestå av 2-3 retter eller en deilig buffet, avhengig av hvilken restaurant du eller mottakeren velger. Velg selv hvor dere vil spise blant en rekke gode spisesteder, utvalget utvides løpende, se PRAKTISK.

Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Totalt sett 1 fantastisk partner

Værtshuset Bærums Verk

Bærums Verk

godt å vite

Varighet:
Den tiden dere bruker på å nyte en bedre middag.
Inkludert:
2 el 3-retters middag for 2 pers. eller lekker buffet Ekstra: 1 aperitiff, 1 glass vin eller 1 kaffe for 2 er inkl. på utvalgte steder*
Gyldig for:
Gjelder for 2 personer
Viktig info:
I bookingoversikten vil menyer og antall retter inkl. i opplevelsen fremgå under den enkelte restaurant eller spisested. Meny, åpningstider osv. varierer fra spisested til spisested. *) Vær oppmerksom på at drikkevarer IKKE er inkl. medmindre det er spesifikt angitt.

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 995,-
kr.149
En god middag for 2
Pris totalt: 995,- Pris totalt:
Payment icons
bottom: 140,