• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Fridykking og undervannsjakt

Lær deg å fridykke og undervannsjakte

Fridykking og undervannsjakt

Tilgjengelighet: På lager

1.500,-
Pris totalt: 1.500,-
kr.1.500
Fridykking og undervannsjakt
Pris totalt: 1.500,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Fridykking og undervannsjakt

Opplev livet under vann!

Drømmer du om å oppleve vektløshet, jakte fisk, plukke skjell og krabber under vann? Så er fridykking den desidert beste måten å gjøre dette på! Rekreasjon og trening for hele familen, og for hele kroppen. Prinsippet med fridykking er enkelt: Med effektiv teknikk trener du kroppen til å klare seg under vann – helt uten tilførsel av luft. Med andre ord holder du pusten mens du dykker. Jo mer du klarer å slappe av, jo lettere er det å holde pusten. 

Med dette kurs hjelper instruktøren deg til å få en god start på hobbyen din, der du lærer å dykke med lungene som eneste luftreserve! Under kurset får du grundig innføring i god dykketeknikk og vannfølelse, slik at du allerede under kurset får god fremgang, raskt oppnår mestring og blir trygg i sjøen. 

Dette kurset er både for deg som søker gode naturopplevelser under vann og deg som ønsker å komme i gang med undervannsjakt hvor du lærer alt du trenger for å fridykke på en trygg og effektiv måte. Kurset gir internasjonalt CMAS 1, 2 eller 3 stjerners fridykkersertifikat. Med dette sertifikatet kan du delta på videre fordypningskurs og på fridykkerarrangement over hele verden. 

En opplagt gave til en god venn, venninne eller kanskje far & sønn?

2 dager.
Leie av alt utstyr, inngang i basseng, sertifikatavgift, forsikring.
Gavekortet gjelder for 1 person over 13 år.
Du må være fylt 13 år. Du må være svømmedyktig (kunne svømme minimum 150meter brystsvømming og 25 meter ryggsvømming). Du har avtale med legen din ved eventuelle helseplager av betydning.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk