Fridykking og undervannsjakt

Lær deg å fridykke og undervannsjakte

Fridykking og undervannsjakt

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 1.500,-
kr.149
Fridykking og undervannsjakt
Pris totalt: 1.500,- Pris totalt:
Payment icons
Fridykking og undervannsjakt

Opplev livet under vann!

Drømmer du om å oppleve vektløshet, jakte fisk, plukke skjell og krabber under vann? Så er fridykking den desidert beste måten å gjøre dette på! Rekreasjon og trening for hele familen, og for hele kroppen. Prinsippet med fridykking er enkelt: Med effektiv teknikk trener du kroppen til å klare seg under vann – helt uten tilførsel av luft. Med andre ord holder du pusten mens du dykker. Jo mer du klarer å slappe av, jo lettere er det å holde pusten. 

Med dette kurs hjelper instruktøren deg til å få en god start på hobbyen din, der du lærer å dykke med lungene som eneste luftreserve! Under kurset får du grundig innføring i god dykketeknikk og vannfølelse, slik at du allerede under kurset får god fremgang, raskt oppnår mestring og blir trygg i sjøen. 

Dette kurset er både for deg som søker gode naturopplevelser under vann og deg som ønsker å komme i gang med undervannsjakt hvor du lærer alt du trenger for å fridykke på en trygg og effektiv måte. Kurset gir internasjonalt CMAS 1, 2 eller 3 stjerners fridykkersertifikat. Med dette sertifikatet kan du delta på videre fordypningskurs og på fridykkerarrangement over hele verden. 

En opplagt gave til en god venn, venninne eller kanskje far & sønn?

2 dager.
Leie av alt utstyr, inngang i basseng, sertifikatavgift, forsikring.
Gavekortet gjelder for 1 person over 13 år.
Du må være fylt 13 år. Du må være svømmedyktig (kunne svømme minimum 150meter brystsvømming og 25 meter ryggsvømming). Du har avtale med legen din ved eventuelle helseplager av betydning.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt