+2 millioner har prøvd opplevelser våre

Fridykking og undervannsjakt

Lær deg å fridykke og undervannsjakte

Omkring Fridykking og undervannsjakt

Opplev livet under vann!

Drømmer du om å oppleve vektløshet, jakte fisk, plukke skjell og krabber under vann? Da er fridykking den desidert beste måten å gjøre dette på! Rekreasjon og trening for hele familen, og for hele kroppen.

Prinsippet er enkelt: Med effektiv teknikk trener du kroppen til å klare seg under vann – helt uten tilførsel av luft. Med andre ord holder du pusten mens du dykker. Jo mer du klarer å slappe av, jo lettere er det å holde pusten. 

På kurset hjelper instruktøren deg til å få en god start på en potensiell ny hobby, hvor du lærer å dykke med lungene som eneste luftreserve! På kurset får du grundig innføring i god dykketeknikk og vannfølelse, slik at du allerede under kurset får fremgang, raskt oppnår mestringsfølelse, og blir trygg i vannet. 

Kurset er både for den som søker gode naturopplevelser under vann, og den som ønsker å komme i gang med undervannsjakt, hvor man lærer alt man trenger for å fridykke på en trygg og effektiv måte. Kurset gir internasjonalt CMAS 1, 2 eller 3 stjerners fridykkersertifikat. Med dette sertifikatet kan du delta på videre fordypningskurs og på fridykkerarrangementer over hele verden. 

En opplagt gave til en god venn, venninne eller kanskje far og sønn?

Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Totalt sett 1 fantastisk partner

Frivannsliv.no

Isdalstø

godt å vite

Varighet:
2 dager.
Inkludert:
Leie av alt utstyr, inngang i basseng, sertifikatavgift og forsikring.
Gyldig for:
Gavekortet gjelder for 1 person over 13 år.
Viktig info:
Du må være fylt 13 år. Du må være svømmedyktig (kunne svømme minimum 150 meter brystsvømming og 25 meter ryggsvømming). Du har sjekket med legen din ved eventuelle helseplager av betydning.

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 1.500,-
kr.149
Fridykking og undervannsjakt
Pris totalt: 1.500,- Pris totalt:
Payment icons
bottom: 140,