• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Fotballfeber i Spania

Fotballfeber i Spania

Tilgjengelighet: På lager

1.199,-
Pris totalt: 1.199,-
kr.1.199
Fotballfeber i Spania
Pris totalt: 1.199,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Fotballfeber i Spania

Ta på fotballtur til Spania!
Få varme, sydeuropeisk stemning og opplev noen av verdens beste fotballklubber. Gi din beste venn, kjæreste eller andre denne fantastiske opplevelsen. Fotball i Spania er mer enn bare fotball – fotball er så integrert i det spanske samfunnet at de to aldri helt kan skilles fra hverandre – og du vil oppleve en fotballkamp fullt av ritualer og tradisjoner samt noen av verdens beste spillere. Etter kampen vil det i tillegg være mulighet for å oppleve kulturlivet i Barcelona eller Madrid.

Gavekortet dekker 1-2 billetter i kategori 3 ved pokal- og ligakamper. Kategori 3 er en standardbillett med mellomgode plasser med god utsikt til banen, enten veldig nært eller langt fra banen i henhold til den beste opplevelsen.

2 timer
1-2 kampbilletter til 1 hjemmekamp Hotell kan i tillegg kjøpes hos Event-tours Gavekortet kan benyttes til å kjøpe fotballbilletter til alle FC Barcelona, Real Madrid, Atelico Madrid og Espanyols hjemmekamper. Heriblant liga- og pokalkamper, og eventuelle europeiske kamper. Siden det er et gavekort kan du selv velge dato, kategori og antall personer. Alle kamper kan bli flyttet i henhold til fastsettelse av kampprogram og TV-avtaler. Vanligvis blir dato og tidspunkt bli fastsatt 2-4 uker før kampen.
Menn, kvinner og barn. Barn koster det samme som voksne.
Kampene blir fastsatt 2-4 uker før kampdato, og spilles fra lørdag til mandag. Transport til /og i Spania er ikke inkludert. Vennligt merk, at det kan komme tillegg på enkelte kamper, dersom prisen på en enkelt billett er høyere enne gavekortets verdi.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk