• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Fotballfeber i England

Fotballfeber i England

Tilgjengelighet: På lager

1.199,-
Pris totalt: 1.199,-
kr.1.199
Fotballfeber i England
Pris totalt: 1.199,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Fotballfeber i England

Opplev fotball i London, Manchester eller Liverpool. Dra på fotballtur og opplev en stemning som kun finnes i England, samt en helt unik fankultur. Dedikerte fotballfans møtes flere timer før kampstart for å feire klubben sin. Fansen synger gjennom hele kampen, noe som er en fantastisk opplevelse det ikke finnes maken til mange andre steder i verden. Når kampen er slutt finnes det mange muligheter for andre spennende opplevelser. Opplev en engelsk storby på nært hold… Du kommer ikke til å kjede deg!

Dette er en helt unik opplevelse til alle som er glad i fotball. Engelsk fotball er noe av det mest spektakulere å oppleve. Stemningen på stadion er helt ubeskrivelig. Den beste gaven til gutten som er glad i fotball, eller mannen som alltid ønsket seg å se ekte engelsk fotball live.

2 timer
1-2 kampbilletter til 1 hjemmekamp Hotell kan i tillegg kjøpes hos Event-tours Gavekortet kan benyttes til å kjøpe fotballbilletter til alle Arsenal, Liverpool, West Ham, Everton, Fulham, Manchester City, Manchester United, Chelsea, QPR, Tottenham hjemmekamper. Heriblant liga- og pokalkamper, og eventuelle europeiske kamper. Siden det er et gavekort kan du selv velge dato, kategori og antall personer.Alle kamper kan bli flyttet i henhold til fastsettelse av kampprogram og TV-avtaler. Vanligvis blir dato og tidspunkt bli fastsatt 2-4 uker før kampen.
Menn, kvinner og barn. Barn koster det samme som voksne.
Kampene blir fastsatt 2-4 uker før kampdato, og spilles fra lørdag til mandag. Transport til /og i Spania er ikke inkludert. Vennligt merk, at det kan komme tillegg på enkelte kamper, dersom prisen på en enkelt billett er høyere enne gavekortets verdi.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk