Fotball i England

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 3.199,-
kr.149
Fotball i England
Pris totalt: 3.199,- Pris totalt:
Omtale

SI DIN MENING OM DENNE OPPLEVELSEN

Anmeld

Fotball i England

Opplev fotball i London, Manchester eller Liverpool. Dra på fotballtur og opplev en stemning som kun finnes i England, samt en helt unik fankultur. Dedikerte fotballfans møtes flere timer før kampstart for å feire klubben sin. Fansen synger gjennom hele kampen, noe som er en fantastisk opplevelse det ikke finnes maken til mange andre steder i verden. Når kampen er slutt finnes det mange muligheter for andre spennende opplevelser. Opplev en engelsk storby på nært hold… Du kommer ikke til å kjede deg!

Gavekortet inneholder 1-2 billetter i kategori 3, og overnatting i 2 netter på 3-4 stjerners hotell. Kategori 3 er en standardbillett med mellomgode plasser med god utsikt til banen, enten veldig nært eller langt fra banen i henhold til den beste opplevelsen. Kontakt Event-tours for å si ifra deg hotellet slik at du kan oppgradere billettens kategori, eller nedgradere hotellet for å få en ekstra overnatting. Du kan sette sammen opplevelsen slik du selv vil.

2 timer
1-2 kampbilletter til 1 hjemmekampHotell kan i tillegg kjøpes hos Event-toursGavekortet kan benyttes til å kjøpe fotballbilletter til alle Arsenal, Liverpool, West Ham, Everton, Fulham, Manchester City, Manchester United, Chelsea, QPR, Tottenham hjemmekamper. Heriblant liga- og pokalkamper, og eventuelle europeiske kamper. Siden det er et gavekort kan du selv velge dato, kategori og antall personer. Alle kamper kan bli flyttet i henhold til fastsettelse av kampprogram og TV-avtaler. Vanligvis blir dato og tidspunkt bli fastsatt 2-4 uker før kampen.
Menn, kvinner og barn. Barn koster det samme som voksne.
Kampene blir fastsatt 2-4 uker før kampdato, og spilles fra lørdag til mandag. Transport til /og i England er ikke inkludert. Vennligt merk, at det kan komme tillegg på enkelte kamper, dersom prisen på en enkelt billett er høyere enne gavekortets verdi.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt