• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kundeservice
  • Partner logg inn

Flyboard

Flyv over vannflaten eller dykk som en delfin!

Flyboard

Tilgjengelighet: På lager

750,-
Pris totalt: 750,-
kr.750
Flyboard
Pris totalt: 750,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Flyboard

Hvis du er på utkikk etter en spennende utfordring, og ikke har høyde- eller vannskrekk, er flyboard kanskje noe for deg.

Flyboard er et brett som holdes oppe av vanntrykket fra en vannscooter, og helt klar det første som tillater dykking i vann. Alle uansett alder kan mestre Flyboard. Det hele skjer under kyndig veiledning fra instruktør. Flyboard koples till en vannscooter, du stiger i et par wakeboard bindinger som sitter fast på brettet. Instruktøren sitter hele tiden på vannscooteren og regulerer høyden på brettet over vannflaten og tilpasser styrken ved eventuelle stup, backflips osv.

Vil du sprenge dine egne grenser?
Prøve det nyeste og råeste vannleketøyet på markedet?
Kjenne hvordan det føles å kunne fly?

Med instruktør tar det ca. 20 minutter å mestre sporten, og etter 5 minutter i vannet flyr du! En helt utrolig opplevelse venter deg når du svever i luften! 

Ri på bølgen av moro og glede. Gi denne opplevelsen som gave til bror, søster, far, kjæreste eller de som ønsker å oppleve den gode følelsen det gir når du plutselig mestrer å sveve på bølgene.

Denne opplevelse varer ca 20 minuter med teori av en instruktør og utstyr.
Opplevelsen inkluderer alt du trenger vite om å flyve Flyboard. Teori og gennemgang av en instruktør og utstyr.
Opplevelsen gjelder for 1 person, og er noe for absolutt alle som er glad i vann og action.
Book i god tid i forveien. Forbehold: Ved veldig dårlige værforhold kan det bli nødvendig å avtale ny tid. Badetøy og håndkle bør bringes. Opplevelsen krever ingen forhåndskunnskaper, men en almen fysikk, og du skal være svømmekyndig.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk