Fly MIG-31 Foxhound
Bli med som co-pilot på en MIG-31-Foxhound på "Edge of Space Flight»
Fly MIG-31 Foxhound

450 km. øst for Moskva i Nizhny Novgorodligger luftbasen for fly firmaet Sokol, hvor Russlands beste test- og jagerpiloter trener - og her skal du fly!!

Etter en medicinsk forundersøkelse av luftbasens leger får du instruksjon i hvordan MIG-31-flyet fungerer fra russisk elitepilot. Sammen gjennomgår dere flyet og utstyret, og sikkerhetsprosedyrer og sikkerhetsaspekter gjennomgås. Det særlige utstyret som er spesial laget til å fly i ekstreme høyder inkluderer ilt maske, G-force drakt og redningsutstyr. Da går turen mot hangaren og den ventende MIG-31 "Foxhound". 

De to mektige jet-turbiner startes, mens kommunikasjonen mellom piloten og kontrolltårnet passerer i høyttalersystemet, som er innebygget i hjelmen. Det 36 tonns tunge flyet tar seg mot startposisjonen på rullebanen - og i étt rykk går det løs.

I 6000 meters høyde venner du deg til flyvningen sammen med piloten, som du kommuniserer med over intercom, og dere gjør forskjellige manøvrer med flyet – f.eks. ruller dere 360 grader rundt. 

Heretter går det bratt oppover med en belastning på mellom 2 og 3 G mot uendelige høyder. Himmelen blir langsomt mørkere, og stjernene kommer nærmere selv om det er ved høylys dag! Jorden fjerner seg, og dere stiger opp i Stratosfæren. Dere kommer nå over Mach 2 mot målet, som er maks 23 km

I en høyde på mellom 21 km og 23 km befinner du deg høyere enn noe annet menneske i verden, kanskje med unntak av noen astronauter i bane omkring jordkloden. Etter 4-6 minutter i denne høyden tar piloten deg ned mot jorden igjen.

I en høyde på ca. 6 km får du meldingen "now, the craft is all yours" - og du flyr nå selv MIG-31’en med en hastighet på omkring Mach 1, under veiledning av piloten.

Etter en time er eventyret slutt, og dere lander på flybasen igjen. Perspektivet ditt på Jorden har forandret seg for alltid.

**Bemerk at opplevelsen har særlige vilkår, se under PRAKTISK **

1 dag inkl. 40-45 min. flytid
Leie av utstyr: hjelm-force drakt, overalls, ilt maske, redningsutstyr, kommunikasjons utstyr og væranpasset uniformMedisinsk forundersøkelse på flybasenGuide på flybasenVideo/fotoserviceBriefing av pilot før og etter flyturenPersonlig sertifikat
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2268

149,00
Fly MIG-31 Foxhound
161.000,-
kr.149
Pris totalt: 161.000,- Pris totalt:
Payment icons