Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 116.000,-
kr.149
Fly MIG-29
Pris totalt: 116.000,- Pris totalt:
Payment icons
Fly MIG-29

Fly 9.000 meter over Russland

Fly MIG-29

Omkring Fly MIG-29

Opplev hva kunstflyvning egentlig betyr med en 5-7 Gs-belastning i 9000 meters høyde over Russland.

MIG-29-jagerne kjenner du fra filmen Top Gun. MIG-29 Fulcrum ble utviklet av det russiske militæret i løpet av 1970-tallet og er fortsatt et av verdens mest potente jagerfly.

Ca. 450 km øst for Moskva i Nizhny Novgorod ligger flybasen, hvor Russlands beste test- og jagerpiloter trener - og her skal du fly!! Du får plass i cockpittet sammen med en russisk elitepilot. Sammen gjennomgår dere flyet, utstyret, sikkerheten og legger flyruten før turen begynner.

Mens dere taxier ut på rullebanen kommuniserer piloten og kontrolltårnet gjennom det høyttalersystemet som er innebygget i hjelmen din. Heretter går det fort. På bare 4 sekunder etter takeoff er du i luften, og piloten viser deg hva en MIG-29 kan. Med ulike loops, roll, angrep i null-høyde og andre fly akrobatiske manøver blir himmelen lekeplassen din. En adrenalinfull tur i et legendarisk fly!

Kombinasjoner av denne turen med "Edge-of Space Flight" i MIG-31 Foxhound til 20 km høyde eller L-39 Fighter kan også arransjeres. 

**Bemerk at opplevelsen har særlige vilkår, se under PRAKTISK **

godt å vite

Varighet:
1 dag inkl. 25-30 min flytid.
Inkludert:
Leie av utstyr: hjelm-force drakt, overalls, ilt maske, redningsutstyr, kommunikasjons utstyr og uniform anpasset været. Medisinsk forundersøkelse på flybasenGuide på flybasenBriefing av pilot før og etter flyturenPersonligt sertifikat
Gyldig for:
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
Viktig info:
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment