2 millioner + har prøvd opplevelser våre

Vertinnegave

Finn den perfekte gave til verten og vertinnen

Mangler du en vertinnegave til julebordet, familiemiddagen eller venninnefesten?

Da har du kommet til rett sted. Vertinnegaver har blitt populære og gis faktisk også i uformelle besøk. Det er en hyggelig gest å gi en gave til vertinnen når du kommer på besøk. Hvis ikke man er den i vennekretsen eller familien som oftest åpner huset, glemmer man noen ganger hvor stor jobb det egentlig er. Det skal både gjøres rent, handles inn og dekkes på. Dagen etter skal det typisk også ryddes opp etter kveldens festligheter - og det krever også en jobb.

En vertinnegave er ofte bare en symbolsk gave, da hvem som er vertinne sannsynligvis skifter neste gang. Det er riktignok fortsatt en hyggelig gest og en god måte å vise at man er setter pris på vertinnen. Vertinnegaver kan være mange ting. Mange gir fortsatt blomster eller sjokolade til vertinnen, men kunne det ikke være en god ide å gi henne en opplevelse hun kan nyte i stedet? Ofte vil de tradisjonelle vertinnegavene være en smule kjedelige, mens en opplevelse vil gi henne mye større verdi. Det vil i tillegg være en vertinnegave hun sent vil glemme.

På den måten blir vertinnegaven også mer personlig, da du kan velge akkurat den opplevelse som vertinnen trenger her og nå.

13 Varer

Idéer til vertinnegaver

Vi har samlet mange gode idéer til vertinnegaver som i tillegg er opplevelser man har råd til. Ved å gi en opplevelse i vertinnegave kan du få sagt takk for invitasjonen på en utradisjonell måte, og som helt sikkert vil bli verdsatt.

Du kan eksempelvis gi en vertinnegave som vertinnen kan bruke til å skjemme bort seg selv. Det kan være massasje eller annen velvære som manikyr eller en ansiktsbehandling - alt avhengig av budsjettet. Det kan også være en god idé å gå flere sammen så dere kan gi vertinnen en litt større gave som hun kan få glede av i lenger tid.

Det kan også være en god idé å gi en vertinnegave hun kan bruke sammen med andre. Det kan eksempelvis være et gavekort til en gourmetopplevelse, en romantisk middag for to eller kinotur. Det kan også være smart å ta vertinnens personlighet med i beregningen. Vi har blant annet mange spennende kurs i både sjokolade, ølbrygging og mat, så vertinnen kan få akkurat den opplevelsen som passer til interessene hennes.

Se alle våre idéer til den perfekte vertinnegave ovenfor.


Vertsgave til menn

Vertinnegaver er en utbredt skikk fra da det hovedsakelig var kvinnene som sto for maten og vaskingen. Derfor tok gjestene med en gave til vertinnen som takk for strevet. Men i dag er det like ofte mannen som sliter på kjøkkenet for at få alt klart til gjestene. Men selv om det er mannen som lager maten, bør man fortsatt ta med seg en vertsgave som takk for det gode vertskap. Er det en vert man skal finne gave til kan det være at man ser etter noen andre opplevelser enn til vertinnen. Noen av de populære opplevelsesgavene til menn er eksempelvis forskjellige smakinger av blant annet øl, vin eller mat. Men skal det være en opplevelse med litt mer fart i, kan man gi han et gavekort til å kjøre sportsbil, som eksempelvis Ferrari eller Lamborghini.


Vertsgave til par

Når man blir invitert hjem til noen, er det ofte til et par. Derfor er det en god ide å finne en opplevelse som egner seg til to personer. Hos GO DREAM tilbyr vi en lang rekke opplevelser for par, som vertsparet helt sikkert vil sette pris på. Det kan være et opphold på hotell eller et reisegavekort.

bottom: 140,