Vertinnegave

Skal du på fest, middagsselskap eller noe tredje, erdet ofte en god idé å ha med seg en liten ting til vertinnen som takk for invitasjonen. Ofte er gaven blomster, sjokolade eller kanskje en liten lysestake. Men disse tradisjonelle vertinnegavene kan kjennes lite kjedelige. Sikkert er det, at de ikke huskes lenge.

Forslag til vertinnegaver, som skiller seg ut

Hvis du virkelig ønsker å gi bort en god gave til vertinnen, som vil bli verdsatt og huske i mange år frem, krever det noe mer enn bare en flaske vin eller sjokolade. En helt spesiell opplevelse vil på den andre siden kunne gjøre et stort inntrykk.

Hos GO DREAM kan du finne en land rekke opplevelsesgavekort til ulike opplevelser. Her kan du med sikkerhet finne en gave, som passer til vertinnens personlighet. Er hun interessert i mat, vil et matkurs være en god gave, et gavekort på wellness eller reise hvis hun trenger avslapping eller et gavekort på å kjøre sportsbil, hvis hun er glad i lukten av brendte bildekk. Det er mange muligheter. Nedenfor kan du se forslag til den perfekte vertinnegaven.

4 Varer