+2 millioner har prøvd opplevelser våre

Valentinsgaver

Finn valentinsgaven til han eller henne 14. februar

Den 14. februar hvert år er det tid for å feire kjærligheten. Valentinsdag er dagen hvor du skal vise daten, kjæresten eller ektefellen hvor mye du bryr deg om personen. Leter du etter en god valentinsgave til kjæresten din? Det er alltid vanskelig å finne en god valentinsgave, da dagen krever at det skal være litt ekstra spesielt. En opplevelse er derfor en god valentinsgave, da det på den måte blir litt mer personlig enn bare blomster eller sjokolade. En felles opplevelse er også noe dere kan minnes sammen i mange år etter.

Nedenfor kan du se et utvalg av opplevelser som vil være gode gaveidéer til både han og henne på Valentinsdagen.

25 Varer

Alt avhengig av budsjettet ditt er det mange veier du kan velge å gå. Hvis det skal være ekstra romantisk og du synes det er tid for at dere tar en liten ferie, har vi for eksempel hyggelige helgeopphold på hotell eller minicruise til utvalgte destinasjoner.

Vi har mange lekre opplevelser dere begge kan være med på, som vil være perfekte som en romantisk gave til valentinsdagen. Det kan for eksempel være en lunsj for to eller et matlagningskurs, hvor dere kan få ordentlig fart på smaksløkene. Det kan også være dere bare har lyst på en tur på kino for to.


Den perfekte valentinsgave til han

Er du på utkikk etter den perfekte gaven til han på valentinsdagen? Så er vi sikre på at du kan finne den her hos oss. Vi har alt han kan drømme om å få i gave til valentinsdagen. Med mer enn 100 opplevelser finner du helt sikkert den perfekte valentinsgaven til mannen.

Gi han en opplevelse for livet og oppfyll en av barnedrømmene hans. Det kan for eksempel være å la han få komme ut og kjøre i sportsbil eller fly i luftballong. Elsker han golf, ville den perfekte gave til han på Valentinsdagen være en golfhelg i Frankrike. Mulighetene er mange, men felles er at du gir han noe som gjør han glad.


Den mest romantiske valentinsgaven til henne

Vil du gjerne gi henne en stor overraskelse i år, er vi sikker på at du kan finne den rette valentinsgave her.

Vi har et hav av romantiske opplevelser som vil utgjøre den ultimative gaven til henne på valentinsdag.

Du kan skjemme henne bort med en god middag for to, hvor dere kan få en intim og hyggelig opplevelse sammen. Skal det bare være hun som er i fokus, og trenger hun en pause fra hverdagens stress og jag? Da kan du gi henne et gavekort til massasje og spa, hvor hun kan lade opp batteriene igjen. Det kan for eksempel være en hotstone-massasje eller en sjokolademassasje, som virkelig kan få sansene i gang.


Opplevelser for 2 på Valentinsdag

Valentinsdag er mer enn bare å gi den man elsker gaver. Der er også å nyte hverandres selskap og få noen gode opplevelser sammen. Hos GO DREAM tilbyr vi masser av opplevelser for 2 personer, som vil kunne gi dere en fantastisk valentinsdag sammen. Det kan være alt fra en spennende opplevelse, til en romantisk middag eller reise. Med et stort utvalg av gavekort på velvære, mat og gastronomi og reise og opphold, så har dere mulighet for å gjøre denne Valentinsdagen til noe helt spesielt og uforglemmelig.


Hvor stammer Valentinsdag fra?

Valentine's day kommer opprindelig fra USA og feires over hele verden med valentinsgaver, middag, eller andre former for romantiske ting. På denne dagen kalles ens utkårede også for ens valentine, eller Valentin på norsk. En god gave til din Valentin kan være et gavekort på en romantisk opplevelse. Dagen feires på samme dag hvert år, nemlig 14. februar.

Her på siden kan du få idéer til Valentinsdagen til både menn, kvinner, kjærester, elskere og elskerinner. Vi har gaver til din Valentin; mann, kvinne eller midt i mellom. Husk at våre Valentinsgavekort kan byttes til en annen opplevelse innenfor 2 år.

bottom: 140,