Opplevelser for to

Gaveideer til parret som har alt

Leter du etter noe spennende du kan oppleve med kjæresten din, eller mangler du gode gaveideer til et par som har alt? Så kan du helt sikkert finne det helt rette opplevelsesgavekortet hos GO DREAM. Vi tilbyr et hav av skjønne, ville og spennende opplevelser i alle prisklasser. Så leter du etter gaven til foreldrene dine, et vennepar eller noen kollegaer, så vil du kunne glede dem med en av de mange gavekortene. Du kan også velge å kjøpe gavekortet til deg selv, så du kan få en uforglemmelig opplevelse med en du er glad i.

43 Opplevelser

Hold liv i romantikken med gode opplevelser

Det er viktig å prioritere romantikken i et forhold for å holde liv i gnisten. Det krever selvfølgelig at man får noen hyggelige og intime opplevelser sammen, hvor man kun har fokus på hverandre. Hos oss kan du finne et stort utvalg av romantiske opplevelser til deg og din partner. Romantikk og kjærlighet er noe vi alle ønsker og trenger, så derfor er det ekstra viktig at du tar vare på den når du har den. Sørg for å gjøre noe romantisk med partneren din, og få noen gode opplevelser sammen.


Romantiske opplevelser for par

Som par er det ikke alltid man får tatt seg tid til å prøve noe nytt eller bare få en avslappende opplevelse sammen. Her på siden kan dere finne flere romantiske gavekort dere kan bruke sammen. Dra eksempelvis på et deilig hotellopphold, få en opplevelse med mat og gastronomi, eller unn dere et gavekort på velvære.

Er du i stedet på utkikk etter en gave til foreldrene dine eller et vennepar som kunne trengt en romantisk opplevelse bare de to, kan du også finne hjelp her. Romantiske opplevelser er generelt gode som gaver til bryllup eller andre merkedager. Du kan også kjøpe et gavekort hvis du er i tvil om akkurat hvilken opplevelse de vil synes er mest romantisk.


Skjem bort partneren din med en romantisk opplevelse

Det kan også være en tur på tivoli eller kino som vil være den perfekte romantiske kvelden for dere. Er dere et par som liker å være aktive sammen, kan vi blant annet anbefale en fantastisk friluftstur med sjærgårdskajakk i Sverige for 2, hvor dere får lov til å utforske og overnatte i de vakre omgivelsene som området er kjent for.

Vi har generelt et stort utvalg av romantiske opphold, både på slott og lekre hoteller. Romantiske opplevelser er alltid gode gaver til for eksempel valentinsdagen, bryllupsdag eller årsdag.


Opplevelser for to

GO DREAM har over 100 forskjellige opplevelser i sortimentet, og mange er dem er opplevelser for par.

Noen av de mest populære opplevelser for to personer er weekendopphold eller velværeopplevelser. Her får man tid til å nyte hverandres selskap, mens man får noen gode avslappende opplevelser.

Foruten en masse romantiske opplevelser for par, har vi også flere spennende opplevelser man kan dra på med en god venn. Dra eksempelvis ut på ølsmaking, en tur på kino eller nyt en god middag for 2 sammen.