+2 millioner har prøvd opplevelser våre

Morsdagsgave - 2020

Gi moren din en helt spesiell opplevelse på denne dagen

Morsdag er en perfekt dag til å vise moren din hvor glad du er i henne. Det viser mange av oss med gaver som blomster eller sjokolade, men hva med i stedet å gi moren din en gave som hun sent vil glemme? Sjokolade spises og blomster visner, men hvis du kjøper en opplevelse vil hun huske dagen i lang tid.

Kunne moren din trengt en god massasje, en deilig middag eller en reise? Tenk litt over hvilke ting hun nedprioriterer i hverdagen - og der har du den perfekte morsdagsgave fra deg til henne. Hvis du er helt blank kan vi anbefale at du kjøper et gavekort, så hun kan velge akkurat den opplevelsen hun kunne tenke seg i morsdagsgave.

For å finne den perfekte gave til morsdag kan du tenke på hvilken personlighet hun har. Er hun glad i avslapning, spenning eller noe helt annet? Hos GO DREAM finner du mer enn 100 forskjellige opplevelsesgaver, så det er bare fantasien som setter grenser.

33 Varer

Morsdagsgaver handler om å skjemme bort mødrene

En klassisk morsdagsgave inneholder selvfølgelig bortskjemming. De fleste mødre har det med å nedprioritere deres egne behov, og opplevelser som massasje, ansiktsbehandlinger og velvære er som regel prioritert vekk. Det må det gjøres noe med! For moren din fortjener uten tvil å bli skjemt bort, og hvis hun ikke selv vil gjøre det må du trå til. En morsdagsgave i denne kategorien er veldig populær, da det gir moren din et avbrekk fra hverdagen hvor hun får lov til kun å fokusere på seg selv.

Vi har et stort utvalg av opplevelser hvor moren din kan bli skjemt bort. Alt avhengig av budsjettet kan du både få heldagsopplevelser, hvor hun kan bli skjemt bort fra topp til tå, eller en enkelt behandling som fokuserer på et utvalgt område. Vi har masse forskjellige massasje-gavekort å velge mellom. Vi har alt fra den tradisjonelle dyptgående massasje til hotstone-massasje og sjokolademassasje, som får sansene ordentlig i gang.

Du kan også skjemme bort moren din med en deilig manikyr eller en ansiktsbehandling.


Morsdagsgave for to

Du kan også være litt snedig og kjøpe en gave hvor dere kan oppleve noe sammen. Det er en god måte å vise at du er glad i henne og gjerne vil bruke tid sammen med henne. Det styrker samtidig båndet dere imellom å oppleve noe sammen hvor det bare er dere to.

Det kan være en hyggelig lunsj en søndag formiddag hvor ingen av dere gidder å lage lunsj. Det kan også være en lekker tapasmiddag for to, hvor dere sammen kan prøve mange små utsøkte retter.

Du kan også gi henne en opplevelse hun kan bruke sammen med partneren hennes eller en god venninne. Er dere mange søsken som har gått sammen kan det være dere vil gi moren deres en litt større opplevelse til morsdagen. Det kan for eksempel være et helgeopphold på et lekkert hotel.


Personlige gaver til morsdag

Moren din vil helt sikkert også bli glad for en personlig gave fra deg til morsdag. Her kan du tenke på interessene hennes og hva hun liker å gjøre på fritiden. Elsker hun for eksempel golf, sjokolade eller opplevelser i naturen, har vi utallige opplevelser som passer perfekt til henne.

Vi har mange gavekort til utvalgte kurs hvor den heldige mottakeren kan få lov til å utvikle seg. Vi har for eksempel sjokoladesmakingskurs, hvor hun helt sikkert vil få det gøy hvis hun elsker søtsaker.

Vi har opplevelser for enhver smak og ethvert budsjett, så du kan uten tvil finne den perfekte morsdagsgave til moren din her på siden.


Når er det morsdag?

Den 2. søndagen i februar er det morsdag i Norge, og moren din skal selvfølgelig få den beste mulige gave. Morsdag ble opprinnelig oppfunnet av den amerikanske forfatteren Julia Ward Howe i 1870. Hun var nemlig også forkjemper for kvinnerettigheter, og ville gjerne ha en dag hvor ønsket om fred ble markert. I 1919 kom dagen til Norge, og i dag bruker vi først og fremst morsdag til å hylle mødrene våre, for å være de herlige kvinnene de er.

Morsdag er opprinnelig en merkedag som startet i USA, men tradisjonen har siden spredt seg til både Norge og mange andre land verden over. Mange land feirer morsdag, men det er langt fra alle land som feirer det den andre søndagen i februar. Ofte er morsdagen i forbindelse med andre religiøse eller nasjonale høytider.

Felles for morsdag i de fleste land er at dagen brukes på å feire mødre, skjemme dem bort eller gi dem gaver. Her er ikke Norge noe unntak. Veldig mange nordmenn gir moren sin en gave til morsdag. Hva man gir moren sin varierer riktignok mye fra familie til familie. Noen familier har overhode ikke tradisjon for å feire dagen, mens andre gjør mye ut av morsdag.

Uansett om du pleier å gi moren din store eller små, dyre eller billige gaver, så finner du helt sikkert en gave hos GO DREAM som vil være den perfekte morsdagsgave.

bottom: 140,