Konfirmasjon – gjør konfirmanten rik på opplevelser

Finn den helt riktige konfirmasjonsgave 

Konfirmasjonen er en helt spesiell dag, som de vordende konfirmanter har planlagt og gledet seg til i lang tid. Det er de trer inn i de voksnes rekker – i hvert fall i symbolsk forstand.

Det er derfor viktig å finne en personlig gave, som konfirmanten vil huske og ikke minst bli glad for. Dette kan være en vanskelig kunst, da mange kommende konfirmanter skriver penger øverst på ønskelisten.

Er du en av dem som synes at det er trivielt og kjedeligt å gi penger i gave? Så dropp kontantene, og feir konfirmantens store dag med en opplevelse for livet – en opplevelsesgave. Gjør konfirmanten rik på opplevelser i stedet for penger.

30 Opplevelser

De perfekte konfirmasjonsgavene til henne

Når vi snakker om konfirmasjonsgaver til jenter er det viktig at du tar utgangspunkt i henne som person. Vi har masser av opplevelser som vil være den perfekte konfirmasjonsgave til henne. Det kan være hun gjerne vil ha deilig massasje, eller kanskje en luksuriøs ansiktsbehandling. Er hun mer den aktive typen har vi også gode idéer til konfirmasjonsgaver til henne. Hvis hun elsker natur kan du gi henne et gavekort på rafting, eller vil hun kanskje bli glad for en tur i luftballong? Det er i hvert fall en gave hun sent vil glemme.


De villeste konfirmasjonsgavene til han

Når det er en gutt som konfirmeres, kan du i de fleste tilfeller tenke i retning av action-opplevelser. Her på siden har vi veldig mange spennende opplevelser i denne kategorien som han sikkert vil elske.

Hva med en annerledes konfirmasjonsgave, hvor han kan prøve en runde i escape room? Hvis han har litt lopper i blodet kan han også prøve å kjøre i en sportsbil – selvfølgelig bare som co-driver.


Konfirmasjonsgaver som passer til både gutter og jenter

Vi har også et stort utvalg av konfirmasjonsgaver som passer til både gutter og jenter.

En konfirmasjonsgave til et mindre budsjett kan for eksempel være en tur på kino eller på restaurant? Et gavekort er her en god måte for konfirmanten å få sin første tur ute.

Du kan også gi en mer ekstraordinær konfirmasjonsgave i form av en utfordring. Her kan vi blant annet tilby en spennende omgang fridykking og undervannsjakt.

En morsom idé er også å hente dem i en sportsbil etter seremonien. På den måte får de opplevelsen på dagen, og blir helt sikkert gledelig overrasket.


Konfirmasjonsgave i siste øyeblikk

Står du og skal i konfirmasjon i morgen, og har du glemt alt om gaven til konfirmanten? Så har vi helt sikkert en god og rask løsning blant vårt utvalg av konfirmasjonsgaver til både jenter og gutter. Våre gaveidéer til konfirmasjon dekker et bredt utvalg av våre opplevelsesgaver, men du er selvfølgelig velkommen til å ta en titt i våre andre kategorier etter den perfekte konfirmasjonsgave. Hvis du er helt blank, og ikke vet hva konfirmanten skal få, kan du gi et åpent opplevelsesgavekort så kan konfirmanten selv velge. Hvis konfirmanten ønsker å bytte gaven, kan dette også selvfølgelig la seg gjøre. Det gode med våre gavekort er nemlig at de kan byttes til en hvilken som helst annen opplevelse innen 2 år.