Gave til mamma

Få ideer til en personlig gave til mamma

En gave til moren din skal være noe spesielt, og gjerne en personlig gave som hun vil huske mange år fremover. Synes du det er vanskelig å komme på gode gaveideer til mamma, kan du prøve å gi henne et gavekort til en fantastisk opplevelse. Med et opplevelsesgavekort viser du moren din at du har funnet en gave som passer til nettopp henne. Hvis du vet hva hun liker å gjøre, eller synes hun trenger en helt spesiell type opplevelse, kan du helt sikkert finne det rette gavekortet her.

36 Opplevelser

GO DREAM tilbyr forskjellige gavekort innenfor mange ulike kategorier. Så uansett om moren din er den avslappede typen som foretrekker en god massasje og en gourmet opplevelse, eller om hun er mer glad i adrenalinkick og ekstremsport, så har vi en opplevelsesgave til nettop moren din.


Den personlige gaven til mamma

Med et gavekort på en opplevelse kan gaven til moren din være alt fra noe avslappende innen velvære, til et minicruise til København. Siden det er moren din vet du helt sikkert hvilken opplevelse hun vil sette mest pris på. En opplevelse blir derfor en personlig gave, da det krever kjennskap til mottakeren for å gi en ordentlig god opplevelse. Og med opplevelser i alle kategorier er det også en opplevelse til alle typer mødre.


Gaveideer til mamma

Gaven til mamma må velges med omhu, så hun får en fantastisk opplevelse som fortjent. For å finne den rette gaveideen til mamma kan du ta en titt på våre mange opplevelser. Du har sikkert allerede en ide om hvilken type opplevelse du gjerne vil gi moren din. Trenger hun et avbrekk fra en travel hverdag, med et gavekort på velvære? Skal moren din få en opplevelse hun aldri har prøvd før, som å kjøre en sportsbil, eller å prøve seg på zip-line? Eller skal hun få et gavekort til alminnelig hygge med en tur en tur på kino og en deilig tur på restaurant?

Mulighetene er mange, så det er nærmest kun fantasien som setter grensene.


Gave til moren som har alt!

Å komme på gode gaveideer til moren sin er ikke alltid lett. Hun har som regel det mest fra før. Dette er også en av grunnene til at det er morsommere og mer personlig å få en opplevelsesgave. Det har med tiden blitt mange begivenheter hvor man skal finne en gave til mamma – bursdagsgave til mamma, julegaver til mamma eller gave til bryllupsdagen. Da det er grenser for hvor mange vaser, smykker og nytt kjøkkenutstyr moren din trenger, vil en opplevelse være en gledelig overraskelse. Opplevelsen kan gi henne et minne for livet, og mange av opplevelsesgavekortene er for 2 personer, så du kan komme ut og få noen opplevelser med moren din.


Finn og kjøp gaven – enkelt og greit

På vår hjemmeside kan du se alle våre mange spennende opplevelser. Dermed kan du raskt finne den helt rette gaven til mamma. Gavekortet får du tilsendt i en fin gaveeske, men er du ute i siste liten kan du velge å få det tilsendt som e-gavekort på e-mail, så du selv kan printe det ut på dagen.