Gave til far

Få gaveideer til faren din

Leter du etter en helt spesiell gave til faren din? Og ønsker du at det skal være en personlig gave, som ikke bare skal være de samme kjedelige tingene som slips eller verktøy? Så kan du helt sikkert finne den perfekte gaven til han på GO DREAM. Et gavekort på en opplevelse vil være en gave som skiller seg ut, og som faren din vil huske i mange år. Uansett om han liker spenning, avslapning, gourmetmiddag eller golf, så finnes det et passende opplevelsesgavekort her.

38 Opplevelser

Personlig gave til pappa

Med en opplevelse viser du faren din at du har lagt tanker i gaven, og vet hva det er han trenger. Er faren din glad i spenning og adrenalin kan en tur i en sportsbil eller et brupendling være riktig gave. Leter du etter noen mer avslappende og hyggelige gaveideer, kan opplevelser til mat og gastronomi, velvære eller en tur med familien på Tivoli i København være riktig gave.


Gaven til faren som har alt!

Det er ofte en grunn til å finne en gave faren din. Enten som julegave, bursdagsgave, farsdag eller bare for å vise at man er glad i han. Men skal faren din virkelig merke at du bryr deg om han, burde gaven være mer enn bare utstyr til garasjen eller enda et slips til samlingen. Bruk kjennskapen din om han til å finne den helt riktige opplevelsesgaven som passer til den typen faren din er. Hvilke interesser har han? Hvilken opplevelse kunne han trengt nå? Ved å stille disse spørsmålene kan du lettere spore deg inn på hvilken gave du skal gi faren din.


Avslappende opplevelser

Har faren din en stressende hverdag og trenger å slappe litt av, så bør du vurdere en av våre mange gavekort til avslappende opplevelser. Hos GO DREAM kan du finne gavekort til massasje og spa, en deilig gourmetmiddag eller et weekendopphold for 2.


Spennende opplevelser

Klager faren din over en ensformig og kjedelig hverdag, så kan en idé være å få fatt i en opplevelsesgave til våre ville opplevelser som kan gi han et ordentlig adrenalinkick. Er han stor bilentusiast, så vil et gavekort til å kjøre en sportsbil være opplagt. Skal han virkelig kjenne at han lever, så gi et gavekort til brupendling eller rafting. Det er et stort utvalg av adrenalinfylte opplevelser, alt fra en tur i campingvogn til surfing.


Gourmet og god drikke

Er faren din typen som setter pris på deilig mat og noe godt å drikke, finner du helt sikkert en passende gave her på siden. Skal det være ekstra godt kan du gi faren din et gourmetgavekort, så han kan få en storslått gastronomisk opplevelse. Skal det være litt mindre fint, men en minst like stor opplevelse, så ta han med ut på en luksusburger for 2. Her kan dere nyte en deilig burger med sprøtt brød, saftig biff, og smakfrull dressing.

Vil du gi faren din en gave hvor han kan prøve noe nytt, eller forbedre teknikkene sine på kjøkkenet, så ta en titt blant våre mange gavekort til smakning av blant annet øl, vin, sjokolade og mye mer. Vi tilbyr også flere typer av matlagningskurs og undervisning i ølbrygging.

En gave til pappa burde være en opplevelse. Det kan være noe han kan gjøre alene, eller noe dere kan gjøre sammen. Gi faren din en gave han vil huske i mange år fremover. Skulle han heller ville ha en annen opplevelse, kan gavekortet fritt byttes til en av våre mange andre opplevelser.