2 millioner + har prøvd opplevelser våre

50 års bursdagsgave

Ideer til 50 års bursdagsgave

Å bli 50 år er noe helt spesielt. Barna har blitt eldre, kanskje til og med flyttet hjemmefra, og det er igjen tid til å nyte livet - bare en smule. Derfor ville det være opplagt å gi en opplevelse i gave hvis du er invitert i 50 års bursdag.

De fleste i denne alderen er dessverre heller ikke så flinke til å skrive ønskeliste, for “de mangler jo ingenting”. Men jo, det gjør de. De vet det bare ikke enda. Er du helt blank angående hva du skal gi, har vi heldigvis masse opplevelser å velge mellom som du kan hente inspirasjon fra.

Der er noe til enhver smak og ethvert budsjett, så uavhengig av hvem du skal feire kan du finne den perfekte 50 års bursdagsgaven her.

35 Varer

Hva gir man i 50 års bursdagsgave?

En opplevelse er perfekt som en 50 års bursdagsgave. Hvilken opplevelse du skal velge avhenger selvfølgelig av hvem du skal i 50 årsdag til. Til en 50 års bursdag vil en lekker gourmet-opplevelse eller et gavekort til smaking av sjokolade eller øl være en veldig god gave. Skal det gjøres litt mer ut av bursdagsgaven, kan et opphold på hotell være en god idé. Disse gavene vil passe til både et mannlig og kvinnelig bursdagsbarn. Hvis du vil finne den perfekte 50 års bursdagsgaven, så finn en opplevelse bursdagsbarnet ikke selv ville ha tenkt på, men som passer til personen. Er det en som jobber mye i hverdagen, kan det eksempelvis være et velvære-opphold.

Hos GO DREAM er det også mulig å kjøpe et åpent gavekort, så bursdagsbarnet selv kan bestemme sin opplevelse.

bottom: 140,