2 millioner + har prøvd opplevelser våre

40 års bursdagsgave

Finn den perfekte 40 års bursdagsgave

En 40 årsdag er en helt spesiell bursdag. Man er voksen, man er fornuftig og man har styr på livet sitt. Det må feires ved å gi en opplevelse i 40 års bursdagsgave. En opplevelsesgave er en gave som vil bli husket mange år etter og som viser at man kjenner bursdagsbarnets personlighet.

Det finnes opplevelsesgavekort til alle typer. Vil man gi en gave som gir et adrenalinkick, er det flere gavekort til ekstremsport. Har bursdagsbarnet behov for avslapning, vil et velvære-gavekortmassasje og spa være en god idé.

Mangler du idéer til den perfekte 40 års bursdagsgaven, har vi heldigvis masse inspirasjon til deg her på siden.

35 Varer

Når man blir 40 år når man en milepæl. Mange har i løpet av livet satt seg noen mål de skal nå innen en viss alder, og en 40 års bursdag er en god anledning til å gjøre opp, også om man har rukket å gjøre det hele. De fleste har helt sikkert dedikert livet sitt til enten karriere eller barna, eller til begge, når de runder 40 år. Mange lever en helt alminnelig tilværelse, som kanskje godt kunne trengt litt krydder. Derfor vil en opplevelse også være en god idé til en 40 års bursdagsgave.


Hva gir man i 40 års bursdagsgave?

Uansett om du skal i bursdag til et familiemedlem, en venn eller partneren din, vil det være en god idé med en opplevelse i 40 års bursdagsgave. Som tidligere nevnt kan mange synes det er vanskelig å gi tid til seg selv og til å prioritere andre ting enn familie og karriere. Deres 40 års bursdag er derfor et perfekt tidspunkt til å gjøre om på det. Er det partneren din som har bursdag, vil en liten gest som en romantisk middag være helt perfekt som 40 års bursdagsgave. Hvis dere har et litt større gavebudsjett, vil et hyggelig hotellopphold selvfølgelig være enda bedre. Her har dere mulighet til at komme dere vekk fra hverdagens stress og jag, og bare være sammen dere to.

Hvis det er venninnen din som fyller år kan du tenke mer i velvære-kategorien til hennes 40 års bursdagsgave. Kanskje synes hun det er vanskelig å prioritere seg selv i sin hektiske hverdag, og kunne godt trengt en god omgang med massasje eller en tur til frisøren. Et godt tips er å velge en 40 årsdagsgave som sier noe om deres forhold. Derfor er det alltid en god idé å tenke personlig når du velger gaver. På den måten vil hans eller hennes 40 års bursdagsgave i hvert fall være noe de vil huske i mange år frem. Se vårt store utvalg av opplevelsesgaver - og finn den perfekte 40 års bursdagsgaven ovenfor.

bottom: 140,