2 millioner + har prøvd opplevelser våre

30 års bursdagsgave

Finn den perfekte 30 års bursdagsgave

En 30 årsdag er for mange en veldig spesiell bursdag. Noen er for lengst ferdig med studiene, har hatt deres første jobb og er ferdig med deres “hva-skal-jeg-gjøre-med-livet-mitt”-krise. De har kanskje dessuten kjøpt hus, er i gang med å stifte familie og er klar til en ny fase i livet deres. Her vil en opplevelsesgave til hele familien, om det innebærer kjæreste eller barn, være opplagt som en god 30 års bursdagsgave. Andre er overhodet ikke klar til det seriøse, og der kan du tenke i litt mer ekstreme opplevelser til en 30 års bursdagsgave.

Å bli 30 år må feires. De fleste vil fokusere på å finne den perfekte gave til bursdagsbarnet. Runde bursdager burde generelt feires litt mer enn de vanlige bursdagene. Derfor kan det være nervepirrende å skulle finne den perfekte gaven. Heldigvis har vi masser av opplevelser å velge mellom, om det så er din kjæreste, venninne eller en helt annen du skal finne en 30 års bursdagsgave til.

38 Varer

Hva gir man i 30 års bursdagsgave?

Ved runde bursdager bør du finne en helt spesiell gave som også gjerne er litt personlig. Derfor vil en opplevelse være den perfekte 30 årsgaven. Bruk et par minutter på å brainstorme opplevelser du tenker at 30-åringen vil kunne like. Synes du det er vanskelig å finne på noe, kan du heldigvis finne inspirasjon hos oss.

Hvilken gave du burde velge avhenger selvfølgelig av hvem du skal i 30 årsdag til. Er det en ung familiefar kan du tenke på opplevelser for hele familien i 30 års bursdagsgave. Det kan eksempelvis være en tur på kino eller et romantisk opphold for to, så han og hans partner kan komme seg vekk en tur sammen. Det kan også være en smaksopplevelse som ølsmaking, eller en golftur med vennene. En action-fylt opplevelse er også sjeldent galt som en 30 års bursdagsgave.

Er det en ung mor eller en karrierekvinne som trenger en pause, bør du uten tvil ta en titt på opplevelser som massasje, ansiktsbehandlinger eller manikyr når du skal velge 30 års bursdagsgave til henne. Du kan også gi henne det perfekte avbrekket i en travel hverdag med et café- eller restaurantbesøk for 2. På den måten tvinger du henne til å ta litt fri fra jobb eller familien – for et opplevelsesgavekort skal jo ikke være bortkastet.

En 30 års bursdagsgave skal være en opplevelse som bursdagsbarnet vil huske deg for. Noe som representerer deres forhold eller viser hvor godt du kjenner vedkommende. Skulle du være helt tom for idéer, kan du alltids kjøpe et gavekort hvor bursdagsbarnet selv kan velge akkurat den opplevelse som han eller hun har lyst på! Få inspirasjon til 30 års bursdagsgaver i vårt utvalg av opplevelser nedenfor.

bottom: 140,