0
AKTIVER GAVEKORT GRATIS BYTTE KUNDESERVICE VANLIGSTE SPØRSMÅL OM OSS OPPRETT KONTO BLI PARTNER PARTNER LOGG INN
Bursdagsgave

Finn gode bursdagsgaveidéer

Er du invitert i bursdag, men mangler fortsatt å finne gaven? Så start med at ta en titt på GO DREAM. Det er ikke alltid lett å finne på en idé til en bursdagsgave. Det kan være vanskelig hvis det er til en man ikke kjenner særlig godt, men nesten vel så vanskelig hvis det er en bursdagsgave til en man gir gave til hvert år. Etter noen år har man gitt de mest vanlige gavene. Men skal gaven din skille seg ut fra mengden og huskes av bursdagsbarnet i ettertid, må det noen spesielle idéer til.


Gi en personlig og unik bursdagsgave

Et opplevelsesgavekort vil ofte være en spesiell og unik gave, da man kan gi en opplevelse som mottakeren aldri har prøvd før. Uansett om du leter etter bursdagsgaver til han, henne, mamma eller pappa, så kan du finne gode idéer til opplevelser her på siden. Med over 100 opplevelser i forskellige kategorier, kan du helt sikkert få en idé til en bursdagsgave som vil bli husket.

Den perfekte bursdagsgave er en gave som bursdagsbarnet husker lenge. Og en god opplevelse verdsettes høyt hos mottakeren. Hos GO DREAM har vi masser av ideer til bursdagsgaver til både menn og kvinner, uansett om det er snakk om en 18 årsdag eller 60 årsdag.

Skulle mottakeren mot forventning ikke være fornøyd med bursdagsgaven, kan opplevelsen byttes til et annet opplevelsesgavekort fra GO DREAM.

40 Opplevelser

Bursdagsgaveideer til menn

For at bursdagsgaven til en mann ikke blir de samme ensformige og materielle tingene, så kan du vurdere å gi en opplevelse til hans neste bursdag. Å gi en uforglemmelig opplevelse viser at du kjenner personen, og vet hva han liker. Med et opplevelsesgavekort forsvinner ikke bursdagsgaven inn bakerst i skapet, men skaper i stedet et minne som varer i mange år etter.

Sitter du og tenker ’jeg mangler ideer til en bursdagsgave til mannen min?’ Så har du kommet til rett sted. Med mer enn 100 forskjellige oplevelser i flere kategorier er det nok å velge imellom. En opplevelse er bursdagsgaven til mannen som har alt, men som mangler opplevelser i livet.

Opplevelser er noe han vil kunne huske, og det finnes en opplevelse til enhver mann. Uansett om han liker lekre matopplevelser, å få adrenalinkick, avslapning eller golf, så kan du finne idéer til bursdagsgaver til menn hos GO DREAM.

For å finne den helt rette bursdagsgaven til han, bør du i tillegg gjøre deg oppmerksom på hva mottakeren har behov for. Har han en stresset hverdag, vil et gavekort på velvære være en god gave. Har han i stedet behov for å komme seg ut og teste grensene sine, vil et gavekort på opplevelser fylt med adrenalin være et godt valg. Her kan du blant annet velge mellom gavekort til å kjøre sportsbil, brupendling, eller zip-line blant mye annet.


Sånn velger du den perfekte bursdagsgave til henne

Start med å spørre etter ønskelisten hennes. Til tross for at den kanskje ikke inneholder noe du vil gi henne på nåværende tidspunkt, kan den spore deg inn på hva hun har lyst på. Hvis hun for eksempel ønsker seg en ny hudpleieserie, vil det for eksempel gi deg en indikasjon på at hun ville blitt glad for en ansiktsbehandling eller et wellness-opphold. Det er på samme måte mange kvinner som ønsker seg sminke, men hadde det ikke vært mye mer originalt å gi henne et sminkekurs, så hun kunne lært å legge profesjonell sminke selv? Hvis ønskelisten hennes ikke gir deg noen indikatorer, kan du gå mer psykologisk til verks - er hun den spenningssøkende typen, eller liker hun best en rolig kveld hjemme? Ut fra typen hun er, kan du raskt velge ut hvilke av våre opplevelser som vil være best til henne, da vi har gaver til alle aldre og interesser. Om du skal kjøpe gave til en venninne, kjæreste eller datter finnes det uten tvil den perfekte opplevelsesgave til henne. Vi har ansiktsbehandling, massasje og manikyr til hun som gerne vil unne seg noe ekstra. Vi har også sjokoladekurs, matkurs eller pole dancing til hun som gerne vil lære samt oppleve noe sammen med andre. Hvis det er en bursdagsgave til kjæresten din kan du derimod tenke mer romantisk. Hvorfor ikke kjøpe en opplevelse som dere kan nyte sammen, som en hotellovernatting, en dag med velvære, eller romantisk middag for to? Gå gjennom våre mange opplevelser og finn den perfekte bursdagsgave til henne.