Bryllupsgaven 2020

Få inspirasjon til en bryllupsgave som fortsetter å gi

Når to menneskers kjærlighet forenes gjennom et bryllup, sprer det både gledestårer og smil rundt brudeparet. Det er ikke så rart, da det er en kjærlighetsfest og et vakkert øyeblikk.

På et tidspunkt lover paret å elske hverandre i medgang og i motgang, og som presten sier det: til døden skiller dere ad. Det sier seg selv at en slik storslagen hendelse krever en praktfull gave. Og med disse store ordene sagt, hvorfor ikke gi en gave hvor brudeparet kan få inn litt mer enkelthet og frihet i hverdagen? Det kan de helt sikkert få stor glede av.

Med en gave fra GO DREAM gir du brudeparet en gave som både gir dem opplevelsen av frihet, samtidig som gaven kommer til å leve videre i form av minner i lang tid fremover – en gave som fortsetter å gi. Og hva er vel hovedingrediensen i et langt og lykkelig ekteskap, om ikke gode minner?

Du kan f.eks. gi brudeparet en liten getaway med et minicruise til København, et hotellopphold eller kanskje bare en kveld ute med en romantisk middag for at puste liv i ekteskapet. Du kan også velge å gi brudeparet et oppløftende eventyr med en tur i luftballong, som uten tvil vil gi følelsen av frihet.

Her på godream.no finnes det et hav av muligheter – vi tilbyr nemlig ca. 100 ulike opplevelsesgaver, og det er dessuten gratis bytterett. Hvis du er helt tom for ideer, har vi nedenfor valgt ut de opplevelsesgavene som vi tror vil egne seg best som bryllupsgaver. Så ta en titt og la deg inspirere.

43 Opplevelser

Hvordan gjøres gaven til et bryllup personlig?

Er du invitert i bryllup er gaven den perfekte måte å vise hvor glad du er i brudeparet. En bryllupsgave bør derfor være noe personlig, som viser at du har gjort deg tanker om hva som passer til nettopp dette paret. Tradisjonelle bryllupsgaver er ofte praktiske ting som sølvtøy, vaser eller andre bruksgjenstander. Men nå om dagen har folk alt de trenger i hjemmet. Derfor vil en perfekt gave til bryllupet være en uforglemmelig opplevelse. Uansett hvilke typer brudeparet er, så er det en opplevelse de vil kunne bruke og sette pris på. Vil du overraske dem med en romantisk opplevelse, vil en tur i luftballong eller et lekkert wellness gavekort være opplagt. Det er mange gavekort til reiser og opphold i både Norge og utlandet.

Skal det heller være en annerledes opplevelse med masse spenning og action, så ta en titt på en av de mange adrenalinopplevelser fra GO DREAM. Skal de ut og kjøre i sportsbil, dra på rafting, eller noe helt annet? Det er nærmest kun fantasien som setter grenser.


Hvor mye gir man for i bryllupsgave?

Et av de store og tilbakevendende spørsmålene ved brylluper er hvor mye gir man for? Hva skal en bryllupsgave koste hvis det er til et familiemedlem, og hva gir man for hvis det er til et mer perifert bekjentskap? Ofte er det en god ide å ha noen avtaler innenfor familien, så det er enighet om hva som er rimelig å gi for i et bryllup. Oftest er det, ikke overraskende, foreldrene til brudeparet som gir gaver for det største beløpet, mens søsken og besteforeldre gir for et mindre beløp.

Men er det til en venn eller bekjent kan det være vanskeligere å komme frem til et beløp. Der må man tenke på hva man har gitt for tidligere, i forbindelse med bursdager eller lignende.


Få idéer til den perfekte opplevelsen til brudeparet

Med mer enn 100 opplevelsesgavekort finner du helt sikkert den perfekte bryllupsgave hos GO DREAM. Du finner alt fra gastronomiopplevelser og gavekort for en langhelg, til de sykeste adrenalinopplevelser. Noen av de mest populære opplevelser for par er gavekort til massasje og spa, helgeopphold og gourmetopplevelser.

Opplevelser fra GO DREAM finnes i alle priser, så uansett om du skal i bryllup til broren din, en god venninne eller en kollega, finnes det et opplevelsesgavekort som passer som den perfekte bryllupsgave.