Bryllupsgave

Ideer til en personlig bryllupsgave

Et bryllup er den største dagen i livet for de fleste. Derfor skal en bryllupsgave også være noe ganske spesielt, som ikke kun skaper glede på dagen, men en gave som skaper minner langt inn i fremtiden. Bryllupsgaver er ofte de samme, litt kjedelige, bruksgjenstandene som vaser eller sausenebb. Men det er ikke alltid lett å komme på idéer til gaver som skiller seg ut, og som vil glede brudeparet.

Glem den tradisjonelle ønskelisten, og gi i stedet brudeparet en opplevelse i bryllupsgave. Finn i stedet nye, spennende og romantiske idéer til bryllupsgaver her. Skal det lykkelige paret ut og fly i luftballong, skjemmes bort med et gavekort på velvære, eller kanskje ha en romantisk reise eller hotellopphold. Vi har opplevelsesgaver til hele spekteret, og mange av opplevelsene fra GO DREAM er opplevelser for to.


Bryllupsgaveidéer til opplevelser

Vi har samlet våre forslag til romantiske og minneverdige bryllupsgaver, som kan gi brudeparet en opplevelse de husker. Gi et gavekort til en opplevelse de aldri vil glemme. Opplevelsesgavekort fra GO DREAM fåes i alle prisklasser, og det finnes opplevelser for enhver smak. En bryllupsgave herfra kan være alt fra wellness- eller gourmetopplevelser, til en tur i Ferrari eller fallskjermhopp. Kun fantasien setter grensen.

28 Varer

Hvordan gjøres gaven til et bryllup personlig?

Er du invitert i bryllup er gaven den perfekte måte å vise hvor glad du er i brudeparet. En bryllupsgave bør derfor være noe personlig, som viser at du har gjort deg tanker om hva som passer til nettopp dette paret. Tradisjonelle bryllupsgaver er ofte praktiske ting som sølvtøy, vaser eller andre bruksgjenstander. Men nå om dagen har folk alt de trenger i hjemmet. Derfor vil en perfekt gave til bryllupet være en uforglemmelig opplevelse. Uansett hvilke typer brudeparet er, så er det en opplevelse de vil kunne bruke og sette pris på. Vil du overraske dem med en romantisk opplevelse, vil en tur i luftballong eller et lekkert wellness gavekort være opplagt. Det er mange gavekort til reiser og opphold i både Norge og utlandet.

Skal det heller være en annerledes opplevelse med masse spenning og action, så ta en titt på en av de mange adrenalinopplevelser fra GO DREAM. Skal de ut og kjøre i sportsbil, dra på rafting, eller noe helt annet? Det er nærmest kun fantasien som setter grenser.


Hvor mye gir man for i bryllupsgave?

Et av de store og tilbakevendende spørsmålene ved brylluper er hvor mye gir man for? Hva skal en bryllupsgave koste hvis det er til et familiemedlem, og hva gir man for hvis det er til et mer perifert bekjentskap? Ofte er det en god ide å ha noen avtaler innenfor familien, så det er enighet om hva som er rimelig å gi for i et bryllup. Oftest er det, ikke overraskende, foreldrene til brudeparet som gir gaver for det største beløpet, mens søsken og besteforeldre gir for et mindre beløp.

Men er det til en venn eller bekjent kan det være vanskeligere å komme frem til et beløp. Der må man tenke på hva man har gitt for tidligere, i forbindelse med bursdager eller lignende.


Få idéer til den perfekte opplevelsen til brudeparet

Med mer enn 100 opplevelsesgavekort finner du helt sikkert den perfekte bryllupsgave hos GO DREAM. Du finner alt fra gastronomiopplevelser og gavekort for en langhelg, til de sykeste adrenalinopplevelser. Noen av de mest populære opplevelser for par er gavekort til massasje og spa, helgeopphold og gourmetopplevelser.

Opplevelser fra GO DREAM finnes i alle priser, så uansett om du skal i bryllup til broren din, en god venninne eller en kollega, finnes det et opplevelsesgavekort som passer som den perfekte bryllupsgave.