2 millioner + har prøvd opplevelser våre

Sølvbryllupsgave

Gave til sølvbryllup – gi en opplevelse

Et sølvbryllup er en ganske spesiell dag. 25 år har gått, og dagen skal feires ordentlig. Det skal derfor også finnes en ganske spesiell sølvbryllupsgave til paret. Et sølvbryllup er ikke en hvilken som helst bryllupsdag, men en dag som bør feires ekstra mye. Foruten feiring og hygge bør gaven til sølvbrylluppet også vise at det er snakk om en helt spesiell dag. Gaver som vaser, blomster og andre materielle ting blir ofte gitt på dagen, men skal det være en spesiell sølvbryllupsgave som paret vil kunne huske, og som vil glede både han og henne, vil en opplevelse være et godt valg.

15 Varer

25 år har gått siden bryllupet, og det skal naturligvis feires. Uansett om det er deg selv, dine foreldre eller noen venner som skal feires, pleier denne dagen å bli markert fra morgenstunden.


Gi en unik og personlig sølvbryllupsgave

Vi har samlet en rekke gode gaveideer til sølvbryllup her på siden. En gave til et sølvbryllup bør være en opplevelse paret kan være felles om, og en overraskelse i forhold til de mange tingene man normalt får av sølvbryllupsgaver. Noen av de mest populære opplevelsesgavene fra GO DREAM som kan benyttes av et par kan være gavekort til luftballong, velvære, mat og gastronomi eller et helgeopphold.

Mangler du ideer til sølvbryllupsgave kan du vurdere et gavekort til en opplevelse for par som vil skille seg ut fra de mange andre gavene man får på en sølvbryllupsdag. Det kunne vært en romantisk middag for 2, et opphold eller en morsom gave til et sølvbrullup i form av en tur i luftballong. Den perfekte gave til et sølvbryllup er en unik gave som blir husket resten av livet. Og husk at et Opplevelsesgavekort kan byttes til en hvilken som helst annen opplevelse i de 2 årene gavekortet er gyldig.

bottom: 140,