INAKTIV - Ferrari - Som passasjer

En tur i en Ferrari 458 Italia

INAKTIV - Ferrari - Som passasjer

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
INAKTIV - Ferrari - Som passasjer

Opplev en ekte super sportsbil på landevei som passasjer. Her får du muligheten for å oppleve en Ferrari 458 Italia innefra og få motorbrøl, hestekrefter og topp akselerasjon for alle pengene.

Dette er bilmerket, som samler luksus, fart og komfort. Opplev drømmen om å kjøre i en av verdens mest berømte sportsbiler - Ferrari'en - og få en helt uforglemmelig kjøreopplevelse.

Ferrari 458 Italia har en toppfart på 317 km/t. og med en pris på flere millioner er den et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss. Med denne opplevelsen får du eller mottakeren muligheten for å utleve drømmen, når du sitter på som passasjer i denne fantastiske bilen.

Sett deg til rette i denne lekre tøffe sportsvognen og nyt det helt spesielle motorbrølet fra motoren ved selv det minste trykk på speederen og kjenn akselerasjonen på 0-100 km/t. på 4 sekunder.

Sportsbilen kjøres av en topp profesjonell instruktør som både før og under kjørselen forteller deg om bilens egenskaper. Kjøreturen i Ferrari 458 Italia foregår hovedsakelig på landevei slik at kjørsel foregår på strekninger med minimum av anden trafikk. En kjøreopplevelse, du aldri glemmer!

Den perfekte gaven til mannen eller kvinnen, som har alt. Eller et fantastisk gavekort til deg, som drømmer om å sitte i en førsteklasses sportsbil. 

Opplevelsen på dette gavekortet gjelder kjøretur på 10 km (ca. 15 min. inkl. instruksjon)
Passasjer opplevelse i Ferrari 458 ItaliaKjørsel foregår på landeveiProfesjonell instruktør som kjører.
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
Berusete/påvirkete personer avvises øyeblikkelig Alle ferdselsregler skal naturligvis overholdes Husk kamera! Bekledning: Alminnelig tøy og flate sko Forbehold for vær og teknikk Min. alder 10 år. FYSIKK * Maks. høyde: 205 cm. * Maks. vekt: 130 kg.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt