MiniCruise til København for 2
Reis på MiniCruise til København med Københavnbåten
MiniCruise til København for 2

Reis på et MiniCruise med DFDS til København og få en forfriskende miniferie og et herlig avbrekk fra hverdagen. Dette er opplevelsen for deg som ønsker en perfekt kombinasjon av hygge, avslapping og spennende opplevelser i en av Europas mest fascinerende storbyer. 

 

Du får to kvelder til sjøs på et flytende ’hotell’ med en fantastisk utsikt som stadig skifter. Under overfarten kan du dra på restaurantbesøk, nyte et glass i skipets vinbar, handle taxfree-varer og bli underholdt av live musikk. På Københavnbåten kan du senke skuldrene og nyte rolige kvelder i maritime omgivelser, og neste morgen våkner du i en helt annen by! 

 

I København har du ca. 5 timer i land til å utforske byen før skipet seiler tilbake. København er en by full av liv, gode shoppingmuligheter, kafeer, spisesteder og kultur. Uansett hvilken tid på året du besøker København vil du kunne oppleve de koselige gatene, vennlige menneskene og den gode maten – alt det som gjør København til en av nordmenns mest populære reisemål.

 

Du kan reise i periodene 1. januar – 19. juni og 10. august - 29. desember.

 

En super gaveidé for to: Valentinsdag, årsdag, bryllupsdag, sølvbryllupsdag, venninnetur.

Totalt sett 1 fantastisk partner

DFDS Seaways Norge

Oslo
Fra 12.00 dag 1 til 09.00 dag 3
Båtreise t/r Oslo - København i Standard lugar med havutsikt til 2 personer. Ca. 5 timer i København. Du har mulighet til å kjøpe shuttlebussbilletter til 60 NOK per person, for t/r reise fra terminalen til Nørreport. Dette gjøres i forbindelse med at gavekortet innløses og reisen bookes hos DFDS.
Gjelder for 2 personer med mindre annet fremgår av gavekortet.
Book i god tid - forbehold for utsolgte perioder eller avganger hvor det den komme tillegg. Bemerk: Reise i høysesongen 19/6 - 9/8 er kun mulig mot betaling av tillegg. Betales ved booking direkte til DFDS. Mat og drikke er ikke inkludert.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2318

149,00
MiniCruise til København for 2
998,-
kr.149
Pris totalt: 998,- Pris totalt:
Payment icons