• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Cruise til København for 2

Reis på Cruise til København med Københavnbåten

Cruise til København for 2

Tilgjengelighet: På lager

998,-
Valg

* Påkrevde felt

Pris totalt: 998,-
kr.998
Cruise til København for 2
Pris totalt: 998,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Cruise til København for 2

Dette er opplevelsen for to, som trenger en forfriskende tur vekk fra alt. Reis på MiniCruise med DFDS Seaways til København.

Unn kjæresten din og deg selv en kort pause, hvor dere kan nyte hverandre og den friske sjøluften. Om bord er det tid for avslappning og nytelse, før dere ankommer Dronningens by.

Om bord kan dere velge mellom fem restauranter, gå på vinbar, drikke en kopp kaffe i kaffebaren, eller se en film på kino blant mange andre alternativer. Skipene tilbyr shopping med et spennende utvalg av klær, smykker og vesker foruten de ordinære taxfree-varer, levende musikk, barer og mye mer. På Crown Seaways er det diskotek, og Pearl Seaways har Casino.

I København har dere ca. syv timer i land før skipet går tilbake. Byen oser av masse liv, opplevelse, lekker design, shopping, hippe kafeer og spisesteder og kultur. Uansett når på året du reiser til København, vil du kunne oppleve de koselige gatene, de hyggelige menneskene og den gode maten – som gjør København til den utrolig flotte byen den er.

En super gaveidé for to: Valentinsdag, årsdag, bryllupsdag, sølvbryllupsdag, venninnetur..

Fra 16.30 dag 1 til 09.45 dag 3
Båtreise t/r Oslo - København i Seaways Class Standard med havutsikt til 2 personer Ca. 7 timer i København Du har mulighet for å kjøpe shuttlebussbilletter til en pris av 40 NOK- per person for t/r reise fra terminalen til Nørreport når gavekortet løses inn og reisen bookes DFDS
Gjelder for 2 personer med mindre annet fremgår av gavekortet.
Book i god tid - forbehold for utsolgte perioder eller avganger hvor det den komme tillegg. Bemerk: Reise i høysesongen 1/7-17/8 er kun mulig mot betaling av tillegg. Betales ved booking direkte til DFDS. Mat og drikke er ikke inkludert.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk