MiniCruise til København for 2
Reis på MiniCruise til København med Danskebåten
MiniCruise til København for 2

Omkring MiniCruise til København for 2

Månedens opplevelse i oktober 

Dette er opplevelsen for dem som trenger en forfriskende tur. Reis på MiniCruise med DFDS Seaways til København. Ombord er det tid for avslapning og nytelse før ankomst i København.

 

På overfarten kan dere velge å dra på restaurantbesøk, nyte et glass på vinbar, eller se en film på kino. Skipene tilbyr shopping i spennende butikker, samt taxfree, og på kvelden har man blant annet muligheten til å oppleve live musikk. Crown Seaways tilbyr diskotek, mens Pearl Seaways har et Casino.

 

I København har dere ca. syv timer i land til å utforske byen før skipet seiler tilbake. København er en by full av liv, gode shoppingmuligheter, kafeer, spisesteder og kultur. Uansett hvilken tid på året du besøker København vil du kunne oppleve de koselige gatene, vennlige menneskene og den gode maten – alt det som gjør København til en av nordmenns mest populære reisemål.

 

En super gaveidé for to: Valentinsdag, årsdag, bryllupsdag, sølvbryllupsdag, venninnetur.

Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Totalt sett 1 fantastisk partner

DFDS Seaways Norge

Oslo

godt å vite

Varighet:
Fra 16.30 dag 1 til 09.45 dag 3
Inkludert:
Båtreise t/r Oslo - København i Seaways Class Standard-lugar med havutsikt til 2 personer. Ca. 7 timer i København. Du har mulighet til å kjøpe shuttlebussbilletter til 40 NOK per person, for t/r reise fra terminalen til Nørreport. Dette gjøres i forbindelse med at gavekortet innløses og reisen bookes hos DFDS.
Gyldig for:
Gjelder for 2 personer med mindre annet fremgår av gavekortet.
Viktig info:
Book i god tid - forbehold for utsolgte perioder eller avganger hvor det den komme tillegg. Bemerk: Reise i høysesongen 1/7-17/8 er kun mulig mot betaling av tillegg. Betales ved booking direkte til DFDS. Mat og drikke er ikke inkludert.

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Velg
Pris totalt: 998,-
kr.149
MiniCruise til København for 2
Pris totalt: 998,- Pris totalt:
Payment icons