Cold Hawaii Surf camp

Cold Hawaii Surf camp

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 3.115,-
kr.149
Cold Hawaii Surf camp
Pris totalt: 3.115,- Pris totalt:
Gavekortet ditt er gyldig til: 17.02.2021
Payment icons
Cold Hawaii Surf camp

 

Som noe unikt, kan du nå lære å mestre et klassisk surfebrett, uten å måtte reise på den andre siden av kloden. I havet ved Klitmøller i Nord Jylland i Danmark er det høye bølger. Så høye at du kan surfe på ekte vis uten seil eller kite som de gjør, for eksempel på Hawaii. På surfing skolen i Klitmøller får du sjansen til å prøve deg på surfing på Nordsjøens brølende bølger.

 

Dyktige, internasjonale surf instruktører med erfaring fra de beste surfing plasser rundt om i verden er klare til å vise deg hvordan du kan mestre dit surfebrett. Du får opplæring og massevis av kunnskap om både sikkerhet og surfing teknikker på surf skolen.

 

I leiren er det plass til opp til 15 gjester. Surf leiren har fullt utstyrt kjøkken, varm dusj, senger  chill out lounge og trådløst internett. Her bor du i 3 netter fra fredag- mandag.

 

Alle leksjoner utføres av profesjonelle instruktører, og surfebrett, støvler og wetsuits er fritt tilgjengelig også mellom leksjonene.

 

Ri på bølgen av moro og glede. Gi denne opplevelsen som gave til bror, søster, far, kjæreste eller de som ønsker å oppleve den gode følelsen det gir når du plutselig mestrer å ri på bølgene.

3 netter fredag-mandag.Sjekk inn fra kl. 13.00
Undervisning ved profesjonelle instruktører Surf Camp fredag-mandag inkluderer 5 leksjoner, 3 overnattinger og frokost.Drakt, boards og alt utstyr til din surfing er inkludert – ved Surf Camp står dette også til rådighet utenfor leksjonen.Energidrikk og T-shirt
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt