• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Cold Hawaii Surf camp

Cold Hawaii Surf camp

Tilgjengelighet: På lager

3.115,-
Pris totalt: 3.115,-
kr.3.115
Cold Hawaii Surf camp
Pris totalt: 3.115,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Cold Hawaii Surf camp

Som noe unikt, kan du nå lære å mestre et klassisk surfebrett, uten å måtte reise på den andre siden av kloden. I havet ved Klitmøller i Nord Jylland i Danmark er det høye bølger. Så høye at du kan surfe på ekte vis uten seil eller kite som de gjør, for eksempel på Hawaii. På surfing skolen i Klitmøller får du sjansen til å prøve deg på surfing på Nordsjøens brølende bølger.

Dyktige, internasjonale surf instruktører med erfaring fra de beste surfing plasser rundt om i verden er klare til å vise deg hvordan du kan mestre dit surfebrett. Du får opplæring og massevis av kunnskap om både sikkerhet og surfing teknikker på surf skolen.

I leiren er det plass til opp til 15 gjester. Surf leiren har fullt utstyrt kjøkken, varm dusj, senger  chill out lounge og trådløst internett. Her bor du i 3 netter fra fredag- mandag.

Alle leksjoner utføres av profesjonelle instruktører, og surfebrett, støvler og wetsuits er fritt tilgjengelig også mellom leksjonene.

Ri på bølgen av moro og glede. Gi denne opplevelsen som gave til bror, søster, far, kjæreste eller de som ønsker å oppleve den gode følelsen det gir når du plutselig mestrer å ri på bølgene.

3 netter fredag-mandag. Sjekk inn fra kl. 13.00
Undervisning ved profesjonelle instruktører Surf Camp fredag-mandag inkluderer 5 leksjoner, 3 overnattinger og frokost. Drakt, boards og alt utstyr til din surfing er inkludert – ved Surf Camp står dette også til rådighet utenfor leksjonen. Energidrikk og T-shirt
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk