+2 millioner har prøvd opplevelser våre

Cold Hawaii Surf camp

Cold Hawaii Surf camp

Omkring Cold Hawaii Surf camp

 

Du kan nå lære å mestre et klassisk surfebrett uten å reise hele veien til den andre siden av kloden. I havet ved Klitmøller i Nordjylland i Danmark er det høye nok bølger til at du kan surfe uten seil eller kite. På surfeskolen i Klitmøller får du sjansen til å prøve deg på surfing på Nordsjøens brølende bølger.

 

Flinke, internasjonale surfeinstruktører med erfaring fra de beste surfestedene i verden er klare til å vise deg hvordan du kan mestre surfebrettet ditt. Du får opplæring og massevis av kunnskap om både sikkerhet og surfeteknikker.

 

I campen er det plass til opp til 15 gjester. Surfcampen har fullt utstyrt kjøkken, varm dusj, senger, chill out-lounge og trådløst internett. Her bor du i 3 netter fra fredag til mandag.

 

Alle leksjoner utføres av profesjonelle instruktører, og surfebrett, støvler og wetsuits er fritt tilgjengelig også mellom leksjonene.

 

Ri på en bølge av spenning og glede. Gi denne opplevelsen som gave til bror, søster, far, kjæreste eller den som ønsker å oppleve den gode følelsen det gir når du plutselig mestrer å ri på bølgene.

godt å vite

Varighet:
3 netter fredag-mandag. Sjekk inn fra kl. 13.00
Inkludert:
Undervisning ved profesjonelle instruktører Surf Camp fredag-mandag inkluderer 5 leksjoner, 3 overnattinger og frokost. Drakt, boards og alt utstyr til din surfing er inkludert – ved Surf Camp står dette også til rådighet utenfor leksjonen. Energidrikk og T-shirt
Gyldig for:
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
Viktig info:
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 3.115,-
kr.149
Cold Hawaii Surf camp
Pris totalt: 3.115,- Pris totalt:
Payment icons
bottom: 140,