Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 4.500,-
kr.149
Brekurs for nybegynnere
Pris totalt: 4.500,- Pris totalt:
Payment icons
Brekurs for nybegynnere

Brekurs for nybegynnere

Omkring Brekurs for nybegynnere

Dette er et nybegynnerkurs for deg som ønsker å lære deg å ferdes trygt på breer.

Instruktørene/veilederne som leder disse kursene har den høyeste sertifiseringen i tillegg til solid erfaring og lokalkjent i området vi benytter under kurset.
Under kurset vil du lære å ferdes trygt og oppleve breen på en trygg måte.
Det vil gi deg kunnskap og opplevelser i høyfjellet som du kan ta med videre til din egen turvirksomhet unasett om det er brevandring for brevandringens skyld eller som et middel til å nå mer utilgjengelige topper.

Du lære ferdigheter for at du sammen med andre skal kunne ferdes trygt over isen. Du vil lære om hvordan breen lever og beveger seg, veivalg og ferdsel, sikringsteknikk og hvordan vi tryggest forserer sprekkområder, redning, snøbakketeknikk, samt hvordan vi bruker stegjern, isøks og andre sikringsmidler på breen.

Kurset gir deltakerne stort læringsutbytte i tillegg til fine turer på breen med bestigning av 2000 meters topper, isklatring og rappellering i brefallet.
I tillegg til å gi deg kunnskap om hvordan du kan ferdes trygt på bre, vil du få mange fine opplevelser, bestige 2000 meters topper, og ha sosiale og hyggelige dager i området omkring Krossbu.
Etter kurset får deltagerne med seg metodesett som beskriver metodene som er brukt under kurset.
Hvis man ikke har eget utstyr kan dette leies.

 

Kjøp opplevelsen til deg selv, hvis du elsker å få unike opplevelser i turen og utvide dine grenser eller gi bort gaven til én, som netopp er svært glad i unike naturopplevelser og klatring.

Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Totalt sett 1 fantastiske partnere

Utlevelser / Klatrekompaniet

Oslo

godt å vite

Varighet:
3,5 dager(Oppmøte torsdag kveld. Kurs fra fredag til og med søndag)
Inkludert:
Kurs i knuter og innbinding, bevegelsesteknikk i breis, vandring i taulag på bre, snøbakketeknikk, redning i is og snø, brelære/glasologi, orientering på bre med og uten GPS, tur på bre med bestigning av 2000 meter topper, isklatring og rapelling i brefallet. Opplevelsesturer i blåisen gjennom brefallet.
Gyldig for:
Kurs for deg som ønsker å lære deg å ferdes trygt på breer. Gavekortet er gyldig for 1 person.
Viktig info:
Det kreves generelt god fysisk form for å delta på kurset. Kurset skjer i gruppe med andre.

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment