Brekurs for nybegynnere
Brekurs for nybegynnere

Dette er et nybegynnerkurs for deg som ønsker å lære deg å ferdes trygt på breer.

Instruktørene/veilederne som leder disse kursene har den høyeste sertifiseringen som mulig. De har i tillegg solid erfaring, og er lokalkjent i området dere ferdes i under kurset.
På kurset lærer du å ferdes trygt og oppleve breen på en trygg måte.
Det vil gi deg kunnskap og opplevelser i høyfjellet som du kan ta med videre til ferdsel på egenhånd - uansett om det er brevandring for brevandringens skyld, eller som et ledd på veien mot mer utilgjengelige topper.

 

Du oppnår ferdigheter så du sammen med andre kan ferdes trygt over isen. Du lærer om hvordan breen lever og beveger seg, veivalg og ferdsel, sikringsteknikk og hvordan vi tryggest forserer sprekkområder, redning, snøbakketeknikk, samt hvordan vi bruker stegjern, isøks og andre sikringsmidler på breen.

Kurset gir deltakerne stort læringsutbytte, i tillegg til fine turer på breen med bestigning av 2000 meters topper, isklatring og rappellering i brefallet.
I tillegg til at du lærer hvordan du kan ferdes trygt på bre, kommer du til å få mange fine opplevelser, bestige 2000 meters topper, og tilbringen noen sosiale og hyggelige dager i området rundt Krossbu.
Etter kurset får deltagerne med seg metodesett som beskriver metodene som er brukt under kurset.
Hvis man ikke har eget utstyr kan dette leies.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Utlevelser / Klatrekompaniet

Oslo
3,5 dager(Oppmøte torsdag kveld. Kurs fra fredag til og med søndag)
Kurs i knuter og innbinding, bevegelsesteknikk i breis, vandring i taulag på bre, snøbakketeknikk, redning i is og snø, brelære/glasologi, orientering på bre med og uten GPS, tur på bre med bestigning av 2000 meter topper, isklatring og rapelling i brefallet. Opplevelsesturer i blåisen gjennom brefallet.
Kurs for deg som ønsker å lære deg å ferdes trygt på breer. Gavekortet er gyldig for 1 person.
Det kreves generelt god fysisk form for å delta på kurset. Kurset skjer i gruppe med andre.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3161

149,00
Brekurs for nybegynnere
4.500,-
kr.149
Pris totalt: 4.500,- Pris totalt:
Payment icons