• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Brekurs for nybegynnere

Brekurs for nybegynnere

Tilgjengelighet: På lager

4.500,-
Pris totalt: 4.500,-
kr.4.500
Brekurs for nybegynnere
Pris totalt: 4.500,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

4 dagers grundig kurs i bre for nybegynnere

Dette er et nybegynnerkurs for deg som ønsker å lære deg å ferdes trygt på breer.

Instruktørene/veilederne som leder disse kursene har den høyeste sertifiseringen i tillegg til solid erfaring og lokalkjent i området vi benytter under kurset.
Under kurset vil du lære å ferdes trygt og oppleve breen på en trygg måte.
Det vil gi deg kunnskap og opplevelser i høyfjellet som du kan ta med videre til din egen turvirksomhet unasett om det er brevandring for brevandringens skyld eller som et middel til å nå mer utilgjengelige topper.

Du lære ferdigheter for at du sammen med andre skal kunne ferdes trygt over isen. Du vil lære om hvordan breen lever og beveger seg, veivalg og ferdsel, sikringsteknikk og hvordan vi tryggest forserer sprekkområder, redning, snøbakketeknikk, samt hvordan vi bruker stegjern, isøks og andre sikringsmidler på breen.

Kurset gir deltakerne stort læringsutbytte i tillegg til fine turer på breen med bestigning av 2000 meters topper, isklatring og rappellering i brefallet.
I tillegg til å gi deg kunnskap om hvordan du kan ferdes trygt på bre, vil du få mange fine opplevelser, bestige 2000 meters topper, og ha sosiale og hyggelige dager i området omkring Krossbu.
Etter kurset får deltagerne med seg metodesett som beskriver metodene som er brukt under kurset.
Hvis man ikke har eget utstyr kan dette leies.

Kjøp opplevelsen til deg selv, hvis du elsker å få unike opplevelser i turen og utvide dine grenser eller gi bort gaven til én, som netopp er svært glad i unike naturopplevelser og klatring.

3,5 dager (Oppmøte torsdag kveld. Kurs fra fredag til og med søndag)
Kurs i: Knuter og innbinding Bevegelsesteknikk i breis Vandring i taulag på bre Snøbakketeknikk Redning i is og snø Brelære/glasologi Orientering på bre med og uten GPS Tur på bre med bestigning av 2000 meter topper. isklatring og rapelling i brefallet. Opplevelsesturer i blåisen gjennom brefallet.
Kurs for deg som ønsker å lære deg å ferdes trygt på breer.Gavekortet er gyldig for 1 person
Det kreves generelt god fysisk form for å delta på kursetKurset skjer i gruppe med andre
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk