Alpintkurs
For en som er glad i høyfjellsaktivitet med både snø og is
Alpintkurs

Alpintkurs er et kurs for deg som liker deg i høyfjellet, og som ønsker å lære om både bre og klatring.

Dette er en mini versjon av et fjellsportkurs.

Instruktørene/veilederne som leder disse kursene har den høyeste sertifiseringen i tillegg til solid erfaring og er lokalkjent i området som benyttes under kurset. Målet med dette kurset er å gi deltakerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer med sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen.

Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Alpintkurs er et intensivt kurs der første dagen av kurset vies til innføring i klatreteknikker i høyfjellet.

Dag to bruker vi på bre og lærer bort grunnleggende ferdigheter på bre.
Dag tre, siste kursdag, gjør vi en tur som involverer kryssing av bre og klatring i høyfjellet med bestigning av 2000 meter topp.

Vi bruker Krossbu Turiststasjon som utgangspunkt for kurset, med sin unike beliggenhet med kort vei til både breer og 2000 meter topper.
Etter kurset får deltagerne med seg metodesett som beskriver metodene som er brukt under kurset. Hvis man ikke har eget ustyr kan dette leies.

Dette er den perfekte opplevelse for deg som er glad i å oppleve fjellet i alle typer av vær og vil ha fler kunnskaper innom dette feltet.
Kjøp opplevelsen til deg selv eller til en, du vet er glad i fjellet. 

Totalt sett 1 fantastisk partner

Utlevelser / Klatrekompaniet

Oslo
3,5 dager. Torsdag kveld. Kurs fra fredag til og med søndag
Klatreteknikk, sikringsteknikker, rappellering, klatring på stive støvler, topptaufester og standplass. Gjennomgang av taulagsrutiner og knuter. Bevegelseteknikk på bre, vandring i taulag på bre, redning på bre, snøbakketeknikk og turplanlegging. Bestigning av 2000 meter topper med klaring i høyfjellet og krysning av bre. Opplevelsesrik dag med de eventyrlige opplevelsene man får når man vandrer rundt i brefallet, isklatring, rappellering. Grundig veiledning i klatring på klippe og å nå sikkert til topps. Kurset vil danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell
Alle som er glad i å oppleve fjellet
Det kreves normal fysisk form for å delta på kurset og kurset skjer i gruppe med andre

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3126

149,00
Alpintkurs
5.500,-
kr.149
Pris totalt: 5.500,- Pris totalt:
Payment icons