TØMMERFLÅTE OG BEVER I 3 DØGN

Vil du bo relativt komfortabelt, men fortsattt ha muligheten til å oppleve naturen fra sin beste side?

 

Kombiner naturopplevelsen med å lære mer om beveren. Den er et mektig dyr som bl.a. feller trær for å bygge dammer. Beveren er spesielt aktiv i skumringen og om morgenen.

Dere får også mulighet til å være byggmestere i noen timer. Dere kommer nemlig til å bygge deres egen flåte av tømmer og tau. På denne skal dere senere drive nedover  Klarälven på.

Men det er ikke bare stille og rolig å drive nedover elven. Dere må være forberedt på å hugge i og padle med stor kraft for å unngå trær som henger ut over elven ol. 

 

Klarälven som renner gjennom hela Värmland, er Sveriges lengste elv og er helt unik med sine bukter. Her har det blitt flyttet tømmer siden starten av 1800-tallet. Ved deres hjelp føres tradisjonen videre.

Dere kommer til å bo i små, men koselige standardstuer på Klarälvens camping.

 

Kortfattet kommer programmet til å se sånn her ut: 

Dag 1: Dere sjekker inn i stuen på Klarälvens Camping fra kl.15.00.

       Kl.18.00 (17.00 i august) samling i resepsjonen for beversafari. 

Dag 2: Kl.15.00 Informasjon og bygging av tømmerflåte. 

Dag 3: Tømmerflåteferd 

Dag 4: Rengjøring og utsjekk senest kl.11.00. 

 

Følgende utstyr inngår i beversafarien og tømmerflåteferden: tømmer, tau, kart, livbøye, instruktør, gummibåt eller kano, padleårer, flytevest, kaffe og hjelp til transport av kjøretøy.

Dere bor i en standardstue, som nylig har blitt renovert. Den er 16 kvm stor og har to små soverom med en ordentlig seng i hvert rom samt en overkøye.

Hvis dere vil leie laken, eller betale for rengjøring av stuen, gir dere beskjed om dette i resepsjonen ved ankomst.

I stuen er det toalett og dusj. Stuen har også en veranda.

 

På campingplassen finnes det en lekeplass med trampoline, stor hoppepute og husker. Det er også en sandvolleyballbane, og grønne områder for muligheten til egne leker, grillplass ved elven. Dere kan bade i Klarälven eller fiske i ”korvsjön”. Vil dere prøve å bade i en ordentlig vedfyringsbadstue ved Klarälvens strand, booker dere dette i resepsjonen.

 

For å booke opplevelsen skal det være minst to voksne som kan svømme. Barn under 16 år kun i selskap med voksne.

All deltakelse skjer på eget ansvar.

Dere får mer informasjon fra arrangøren når dere bestiller opplevelsen.

3 dager
Tømmerflåte og bever i 3 døgn inkl. standardstue hos Klarälvens camping for 2 voksne og 2 barn under 16 år.
For 2 voksne og 2 barn under 16 år
Tømmerflåte og bever i 3 døgn inkl. standardstue hos Klarälvens camping for 2 voksne og 2 barn under 16 år. Følgende utstyr inngår i beversafarien og tømmerflåteferden: tømmer, tau, kart, livbøye, instruktør, gummibåt eller kano, padleårer, flytevest, kaffe og hjelp til transport av kjøretøy. Gi beskjed i resepsjonen ved ankomst om du vil leie laken eller kjøpe rengjøring av stuen. For å booke denne opplevelsen skal det være minst to voksne, hvorav minst en person er 18 år eller eldre, per tømmerflåte. Svømmekunnskap hos voksne. Ungdommer fra 16 år regnes som voksne. Barn 15 år og yngre kun i selskap med voksne. All deltakelse skjer på eget ansvar. Mer informasjon om denne opplevelsen får dere fra arrangøren når dere booker deres opplevelse.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3652

149,00
TØMMERFLÅTE OG BEVER I 3 DØGN
8.670,-
kr.149
Pris totalt: 8.670,- Pris totalt:
Payment icons