Nordlysmagi på Svalbard

 

Mørketiden på Svalbard er en stemningsfull periode hvor stillheten faller i tråd med solens manglende tilstedeværelse. På kalde og klare dager er himmelen ofte opplyst av nordlys og glitrende stjerner.

 

Bli med oss ut med snøscooter til det vakre Svalbardlandskapet som omgir Longyearbyen, og la deg bergta av det unike blå lyset som karakteriserer polarnatten.

 

Turen inkludere 2 overnattinger på vårt nye hotell The Vault i dobbeltrom inkl. frokost og en polarnattsafari, jakten på nordlyset. Om snøen ikke er har kommet tilbyr vi ATV safari i stedet! 

2 dager, 1 natt
Turen inkludere 2 overnattinger på vårt nye hotell The Vault i dobbeltrom inkl. frokost og en polarnattsafari, jakten på nordlyset. Om snøen ikke er har kommet tilbyr vi ATV safari i stedet
Alle som er glad i naturen og ønsker å oppleve noe helt unikt.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3758

149,00
Nordlysmagi på Svalbard
13.120,-
kr.149
Pris totalt: 13.120,- Pris totalt:
Payment icons