+2 millioner har prøvd opplevelser våre

Nordlysmagi på Svalbard

Omkring Nordlysmagi på Svalbard

 

Mørketiden på Svalbard er en stemningsfull periode hvor stillheten faller i tråd med solens manglende tilstedeværelse. På kalde og klare dager er himmelen ofte opplyst av nordlys og glitrende stjerner.

 

Bli med oss ut med snøscooter til det vakre Svalbardlandskapet som omgir Longyearbyen, og la deg bergta av det unike blå lyset som karakteriserer polarnatten.

 

Turen inkludere 2 overnattinger på vårt nye hotell The Vault i dobbeltrom inkl. frokost og en polarnattsafari, jakten på nordlyset. Om snøen ikke er har kommet tilbyr vi ATV safari i stedet! 

godt å vite

Varighet:
2 dager, 1 natt
Inkludert:
Turen inkludere 2 overnattinger på vårt nye hotell The Vault i dobbeltrom inkl. frokost og en polarnattsafari, jakten på nordlyset. Om snøen ikke er har kommet tilbyr vi ATV safari i stedet
Gyldig for:
Alle som er glad i naturen og ønsker å oppleve noe helt unikt.
Viktig info:

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 13.120,-
kr.149
Nordlysmagi på Svalbard
Pris totalt: 13.120,- Pris totalt:
Payment icons
bottom: 140,