Gastronomisk sommervandring i Åre
Fjelltur i fantastisk naturomgivelser.
Gastronomisk sommervandring i Åre

Med denne opplevelsen får du en fantastisk vandretur i fjellet, og samtidig en opplevelse fylt med smaker og dufter som pirrer sansene.

 

Under vandreturen stopper vi på fire forskjellige steder med ulike temaer. Man blir invitert til å smake på lokale delikatesser, som lokale oster, kjøttprodukter og drikkevarer. Det hele avsluttes med lokalristet kaffe fra Åre Kafferosteri med sjokolade fra den populære Åre Chokladfabrik. 

 

Råvarene som tilbys under vandringen vil variere fra sesong til sesong. Uansett hvilken mat som blir servert har guidene alltid en interessant historie å fortelle, både om produktene og de lokale produsentene. 

 

 

Vi tilbyr to turer. Den ene turen starter ved Buustamons fjellgärd hvor mesteparten av turen består av alpinterreng. Tur nummer to starter ved Fjällgården hvor det er skoglandskap og noe alpinterreng. 

Ca. 3 timer.
Vandring på Åreskutan med prøvesmaking av lokalprodusert mat.
For 1 person som ønsker et mateventyr.
For 1 person som ønsker et mateventyr. Klær etter været, stabile tursko/fjellsko og gjerne en vannflaske. Det er mulighet for å låne regnponchos, vandringsstaver og vannflaske. (Si fra noen dager før om det ønskes). Etter avtale. Se bookinginformasjon på www.godream.no. Gavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3559

149,00
Gastronomisk sommervandring i Åre
775,-
kr.149
Pris totalt: 775,- Pris totalt:
Payment icons