Gastronomisk sommervandring i Åre

Fjelltur i fantastisk naturomgivelser.

Gastronomisk sommervandring i Åre

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 775,-
kr.149
Gastronomisk sommervandring i Åre
Pris totalt: 775,- Pris totalt:
Payment icons
Gastronomisk sommervandring i Åre

Med denne opplevelsen får du en fantastisk vandring i fjellet og får samtidig en opplevelse fylt med rike smaker og dufter som vil tilfredsstille alle sanser.

 

Under vandringen stopper vi på fire forskjellige steder med ulike temaer. Man blir invitert på lokale herligheter som lokale oster, kjøttprodukter og drikkevarer. Det hele avsluttes med lokalristet kaffe fra Åre Kafferosteri med tilhørende sjokolade fra den populære Åre Chokladfabrik. 

 

Råvarene som tilbys under vandringen vil variere fra sesong til sesong. Uansett hvilken mat som blir servert har guidene alltid en interessant historie å fortelle om produktene og om de lokale produsentene som har produsert maten. 

 

 

Vi tilbyr to turer. Den ene turen starter ved Buustamons fjellgärd hvor mesteparten av turen består av alpinterreng. Tur nummer to starter ved Fjällgården hvor det er skoglandskap og noe alpinterreng. 

Ca. 3 timer.
Vandring på Åreskutan med prøvesmaking av lokalprodusert mat.
For 1 person som ønsker et mateventyr.
For 1 person som ønsker et mateventyr. Klær etter været, stabile tursko/fjellsko og gjerne en vannflaske. Det er mulighet for å låne regnponchos, vandringsstaver og vannflaske. (Si fra noen dager før om det ønskes). Etter avtale. Se bookinginformasjon på www.godream.no. Gavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt