En koselig hotellnatt på Elite Hotels
Nyt en deilig overnatting med Elite Hotels
En koselig hotellnatt på Elite Hotels

En koselig hotellnatt på fine Elite Hotels er den perfekte gaven til en kjæreste, mor eller venninne, som trenger en liten pause fra hverdagen. Med litt ekstra luksus i deilige senger og en god hotellfrokost er dette den perfekte gaven.

 

Uansett hvilket hotell dere ønsker å bo på, vil dere få en hyggelig opplevelse hvor dere kan koble av Etter en dag med shopping, museumsbesøk eller oppdagelse av byens gater, vil dere komme tilbake til deilige hotellsenger. Etter en god natt søvn, vil dere starte dagen på best mulig måte - med en delikat hotellfrokost.

 

Opplevelsen med en koselig hotellnatt på Elite Hotels har alle ingrediensene til å lade opp batteriene ordentlig.

 

 

*Opplevelsen inkluderer en overnatting for 2 personer på et standardrom. Hver oppmerksom på at det kan være pristillegg. For mer informasjon kan du logge inn med opplevelsesgavekortet ditt på godream.no  

Totalt sett 38 fantastiske partnere
Gavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.
En overnatting for to personer i ett standardrom med frokost.
For to personer.
Opplevelsen inkluderer en overnatting for 2 personer på et standardrom. Vær oppmerksom på at det kan komme pristillegg. For mer informasjon kan du logge inn med opplevelsesgavekortet ditt på godream.no.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3531

149,00
En koselig hotellnatt på Elite Hotels
1.080,-
kr.149
Pris totalt: 1.080,- Pris totalt:
Payment icons