En koselig hotellnatt på Elite Hotels

Nyt en deilig overnatting med Elite Hotels

En koselig hotellnatt på Elite Hotels

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 1.080,-
kr.149
En koselig hotellnatt på Elite Hotels
Pris totalt: 1.080,- Pris totalt:
Payment icons
En koselig hotellnatt på Elite Hotels

En koselig hotellnatt på fine Elite Hotels er den perfekte gaven til en kjæreste, kompis eller venninne som trenger en liten pause fra hverdagen. Med litt ekstra luksus i deilige senger og en god hotellfrokost er dette den perfekte gaven.

 

Uansett hvilket hotell dere ønsker å bo på, vil dere få en hyggelig opplevelse hvor dere kan koble helt fra og nyte hverandre. Etter en dag som kanskje er blir brukt til byens shopping, museer eller oppdagelser av byens gater, vil dere komme tilbake til deilige hotellsenger. Etter en god natt søvn, vil dere starte dagen på best mulig måte - med en delikat hotellfrokost.

 

Opplevelsen med en koselig hotellnatt på Elite Hotels har alle ingrediensene til den perfekte måten å lade batteriene ordentlig opp.

 

 

*Opplevelsen inkluderer en overnatting for 2 personer på et standardrom. Hver oppmerksom på at det kan være pristillegg. For mer informasjon kan du logge inn med opplevelsesgavekortet ditt på godream.no  

Gavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.
En overnatting for to personer i ett standardrom med frokost.
For to personer.
Opplevelsen inkluderer en overnatting for 2 personer på et standardrom. Hver oppmerksom på at det kan være pristillegg. For mer informasjon kan du logge inn med opplevelsesgavekortet ditt på godream.no.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt