3-Dagers Miniferie i Danmark
Overnatting, frokost og middag på hotell i Danmark
3-Dagers Miniferie i Danmark

Hvem trenger ikke til et hyggelig hotellopphold? En 3-dagers tur er lang nok til en pause fra stress og hverdagsliv, og kort nok til enkelt å passe inn i hverdagen.

 

Med dette gavekort kan du dra på miniferie på ett av Comwells hoteller. Du får 3 dager med overnatting, frokost og middag.

 

På alle Comwell-hotellene er det rik mulighet for å roe helt ned - eller være aktiv fra morgen til kveld. Hotellene ligger midt i naturen og nærme kulturen, så det er mange muligheter til både eventyr, avslapning og spennende opplevelser.

 

Så uansett om du vil konsentrere deg om den eneste ene, trenger en tur i skogen etterfulgt av en deilig middag, eller om du tilbringer en heseblesende dag på de nærmeste severdigheter, så er denne miniferien et godt valg - året rundt.

 

Skjem deg selv bort med en ferie, og opplev flotte og spennende Danmark!

 

Gi dere selv en avslappende miniferie for 2, eller gi som gave til foreldre, kjæresten eller som bryllupsgave.

3 dager (2 overnattinger)
2 overnattinger i standard dobbeltrom 2 x stor frokostbuffet 1 x 2 retters middag og 1 drikk kupong for øl, vin eller vann.
For 2 personer i dobbeltrom

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 5121

149,00
3-Dagers Miniferie i Danmark
2.695,-
kr.149
Pris totalt: 2.695,- Pris totalt:
Payment icons